Esti aici
Femeia.ro > Promo > 10 sfaturi pentru Capricorni

10 sfaturi pentru Capricorni

Extrem de perseverenti si ambitiosi, 10 sfaturi pentru Caricorni vor fi de folos acestor nativi.

1. Răbdarea, perseverenţa, ambiţia trebuie mereu dublate de o atitudine calmă şi relaxată. Nu arăta oricui, oriunde, oricând lupătorul care ești. Vei provoca mereu furtuni!
2. Ai o reală dependență față de muncă. Fă-ți o prioritate din timpul acordat familiei și mai ales copiilor
3.  Nu-ţi plac excesele și ai un simț al măsurii excelent. Nu sancționa prin prisma acestei atitudini pe cei care sunt euforici sau relaxați. vei deveni antipatică.
4. Eşti un partener onest, dorit şi apreciat în mai mare măsură decât crezi. pentru asta trebuie să ai mai multă încredere în tine și omai multe pretenții. Te mulțumești prea des cu prea puțin!
5. Îți poți satisface nevoie de muncă cu activități plăcute: grădinăritul, lecturile, scrisul şi, de ce nu, aventurile pasionale.
6. Ești mult prea calculată, te ții prea mult tu pe tine sub control. În felul acesta ai cele mai mari riscuri în a rata oportunitățile pe care ți le oferă viața.
7. Nu mai renunța la micile tale plăceri, nu te mai pune în coada listei cu priorități.
8. Organic ești predispusă la pasiuni fulminante care se nasc dintr-o privire. Cu toate acestea nebuniile din viața ta sunt mult mai puține decât ocaziile. Se spune că marile regrete vin din ceea ce nu ai făcut nu din pricina celor făcute. Îndraznește mai mult și nu-ți mai ține inima sub control!
9. Urăști să ți se spună ceea ce trebuie să faci, dar uneori este foarte util să asculți sfaturi. Ascultă și tu!
10. Îmbină momentele plăcute cu cele de zi cu zi și cu obligațiile. Rutina îți distruge puterea de creație și imaginația.

Citeste si:

 

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply