Esti aici
Femeia.ro > Promo > 10 sfaturi pentru Tauri

10 sfaturi pentru Tauri

Nativii din taur sunt oameni puternici, din toate punctele de vedere. Cele 10 sfaturi ii vor ajuta sa fie si mai puternici si mai productivi si invingatori!

1. Taurul are nevoie de prieteni. Trebuie sa ai mare grija cum ii alegi. fa confdente doar prietenilor cu adevarat sinceri! Tine minte prietenii buni sunt rari.
2. Taurii sunt prin excelenta sedantari, dar daca descopera placerea miscarii vor intelege ce mai beneficii le aduce. Fa miscare!
3. Nativii acestei zodii sunt dedicati muncii si familiei, dar pentru a fi eficient si intr-o parte si in alta are nevoie de liniste si intelegere acasa, alaturi de cei dragi lui. Sunt foarte importante pentru el momentele in doi. daca nu vin de la sine, provoaca-le!
4. Taurul trebuie incurajat sa spuna ce gandeste. daca nu e nimeni care sa faca asta, o poti face tu, pentru tine!
5. Taurul este plin de fantezii si dorinte. Cauta pe cineva care sa le inteleaga.
6. Punctul forte: ambitia! Gestioneaza cum trebuie aceasta trasatura. Este in esenta pozitiva, dar poate deveni negativa daca esti nemultumita de ceea ce este in jurul tau.
7. Ai lucrurile sub control atunci cand esti relaxata si binevoitoare, asa ca incearca sa nu te agiti mai mult decat trebuie pentru a primi sau ceea ce vrei. Abordeaza totul cu rabdare si diplomatie
8. Arata-te mereu sigura pe tine. O sa vina momentul in care chiar vei simti asta!
9. Independenta d ecare are nevoie Taurul este una din marile lui calitati. Ai grija sa nu devina prea asupritoare pentru cei din jur dorinta ta de independenta. Oamenii nu sunt facuti sa traiasca singuri!
10. Preocupa-te mai mult de pregatirea ta continua. Efortul si munca in sine nu sunt suficiente!

Citeste si:

Te-ar mai putea interesa si:

Comments

comments

Leave a Reply