Esti aici
Femeia.ro > Promo > 3 zodii unde barbatii sunt de pus la rana

3 zodii unde barbatii sunt de pus la rana

Exista 3 zodii unde nativii barbati sunt numai buni de pus la rana. Daca intalnesti pe unul dintre ei, ramai alaturi! Toate femeile viseaza la ei!

Toate femeile viseaza la partenerul perfect, insa doar cele care pun mana pe unul nascut intr-una din aceste 3 zodii de barbati pot fi cu adevarat norocoase.

3. Barbatul Varsator

Nativul nascut in zodia Varsator este unul altruist, gata sa sacrifice totul pentru persoana de langa el. Mai mult, acesta este genul de barbat care ajuta pe oricine aflat la nevoie, chiar si pe straini si nu cere nimic in schimb, din simplul fapt ca ceea ce face este un gest uman si firesc.

2. Barbatul Fecioara

Fecioara este o zodie sufletista, iar aceasta trasatura este valabila mai ales in cazul barbatului nascut sub acest semn. Este cel mai dulce barbat din zodiac, mereu cu simtul umorului, gata oricand sa te salveze dintr-o situatie mai grea.

1. Barbatul Rac

Acest nativ este mereu de ajutor, astfel ca, daca esti in cautarea unui barbat de casa, incearca sa faci selectia si in functie de zodie. Mereu cald si sensibil, Racul va sti intotdeauna cum sa te incurajeze si sa iti spuna o vorba buna.

Sursa AICI.

Comments

comments

Leave a Reply