Esti aici
Femeia.ro > Promo > 4 sfaturi de care să ții cont atunci când alegi un inel de logodnă

4 sfaturi de care să ții cont atunci când alegi un inel de logodnă

Oricine alege să îi facă cadou iubitei sale un inel de logodnă, drept prim pas spre constituirea unei familii și mai ales pentru exprimarea dragostei sale, se poate afla într-o mare dilemă, mai ales că există nenumărate modele inele de logodnă, bijutierii întrecându-se în ofertele lor generoase.

De aceea, fie că vei alege un inel de logodnă obișnuit, fie pur și simplu vei opta să faci alegerea dintre acele inele de logodnă cu diamant sau inele de logodnă cu cristale, vei avea nevoie de câteva sfaturi de care să ții cont mai înainte de a face alegerea.

  1. Gândește-te la bugetul pe care vrei să îl aloci unui astfel de eveniment special

Cererea în căsătorie reprezintă cel mai frumos lucru din lume pentru tinerii îndrăgostiți. De aceea, totul trebuie să se desfășoare în cele mai frumoase condiții, atmosfera romantică, dar și declarațiile de dragoste fiind punctul forte al cererii în căsătorie. Cu toate acestea, totul trebuie să fie atent realizat, de la alegerea locației în care să se desfășoare acest eveniment și până la alegerea inelului de logodnă. Vei avea nevoie de un buget care să satisfacă toate aceste lucruri. Atunci când pleci la cumpărături pentru alegerea unui inel de logodnă sau chiar a unor verighete trebuie să știi care este bugetul de care dispui. În funcție de acest lucru vei reuși să cunoști dacă vei putea să achiziționezi sau nu dintre acele inele de logodnă cu diamant sau vei alege doar un model obișnuit, dar plin de semnificații.

  1. Alegerea metalului din care să fie confecționat

Un alt aspect foarte important atunci când avem în vedere alegerea unor inele de logodnă constă în identificarea preferințelor persoanei dragi cu privire la metalul din care este confecționat. Nu îi cumpăra niciodată un inel de argint dacă iubește aurul sau nu opta pentru aur galben dacă îl preferă pe cel alb sau roz. Platina poate fi considerată o altă opțiune pentru cei ce doresc să își surprindă iubita, fiind un metal foarte scump.

  1. Piatra, un alt aspect important

Tot mai mulți sunt cei ce aleg inele de logodnă cu diamant, fiind apreciate grație pietrelor lor atât de prețioase. Nici acele inele de logodnă cu cristale nu sunt de neglijat, așa că mai mult ca sigur vei avea de unde să alegi. Mai înainte de a achiziționa un astfel de cadou este încerci să identifici ceea ce îi place iubitei tale, ce fel de piatră prețioasă, dar și ce fel de culoare sau formă. În cazul în care nu cunoști toate aceste amănunte, încearcă să apreciezi tu cam ce anume i-ar plăcea și să alegi un inel de logodnă exact pe placul acesteia.

Dacă vei alege un inel cu diamant ar trebuie să oferi multă atenție clarității pietrei, dacă este mai transparent cu atât este mai scump. Poți cere sfatul bijutierului dacă vei dori un inel cu un diamant extrem de scump, neavând imperfecțiuni ce pot fi observate vizual și alegând fie din categoria diamantelor excepțional fine, fie din categoria diamantelor fine white. Ține cont, de asemenea, și de numărul de carate. La toate aceste lucruri se mai adaugă decizia ta cu privire la formă și aspect, iar inelul va fi exact așa cum și l-a dorit.

  1. Ai în vedere ceea ce se poartă

Alege întotdeauna ceea ce îi place iubitei tale, însă atunci când nu cunoști prea multe despre preferințele sale ar fi bine să iei în calcul alegerea unor inele de logodnă care se poartă. Desigur, inelul clasic este mereu pe placul tuturor și nu se demodează niciodată, însă atunci când se poartă acele inele de logodnă cu diamante, iar bugetul îți permite, nu ezita să faci această alegere, fiind încântătoare pentru oricine. Ține cont și de culoarea pietrei, un alt aspect important. Poți alege și un inel de logodnă lucrat manual, fiind o altă variantă extrem de apreciată de cunoscători.

Comments

comments

Lasă un răspuns