Esti aici
Femeia.ro > Promo > 7 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in ziua nuntii

7 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in ziua nuntii

Calmante

Poate că nu ești o tipă care se pierde ușor cu firea, însă este garantat că în ziua nunții vei fi copleșită de emoții și de stres, fără să vrei. Ca să fii sigură că nu te doboară o migrenă fii pregătită cu o mică pastiluță miraculoasă.

Citește și: 5 accesorii de mireasa pe care poti sa le porti si dupa nunta

Deodorant antiperspirant

Deși nu te duci să alergi o cursă de maraton, cam așa te vei simți după atâta stat în picioare, dansat, agitat, în rochia de mireasă. Nu lăsa să-ți strice ziua transpirația, mai ales că există variantele acelea minuscule ale deodorantelor.

Ace de siguranță

Vei fi surprinsă când vei afla cât de folositoare sunt acestea unei mirese energice. Deși nu îndrăznim să ne gândim că ar putea să ți se rupă rochia în timpul dansului, este mai bine să fii pregătită pentru toate variantele.

Citește și: 10 genti extravagante pentru nunta

Banda dublu-adezivă

Sună ciudat, nu? Ei bine, banda dublu-adezivă este extrem de utilă atunci când porți o rochie de mireasă fără bretele și vrei să dansezi în siguranță.

Plasturi

Oricât de comozi ar fi pantofii pe care i-ai cumpărat nu ți se vor mai părea la fel atunci când vei avea picioarele umflate și rănite. Distracția vine și ea cu un preț!

Citește și: Cum alegi poseta de mireasa potrivita pentru tine?

Dresuri

Poate că la prima pereche pe care încerci să o pui o să ți se tragă firul și nu din cauza calității îndoielnice, din cauza emoțiilor care te-au făcut să îți înfigi unghiile adânc. Ca să eviți sentimentul acela supărător din cauza firelor trase, poartă o pereche de schimb la tine.

Telefonul mobil

Sperăm că nu va îndrăzni nimeni să te sune în ziua nunții să te cheme la un grătar, însă este foarte bine să ai telefonul la îndemână ca să dai de mama sau de vreo domnișoară de onoare rătăcită la nevoie.

După câte obiecte trebuie să ai la îndemână se pare că ai nevoie de o poșetă destul de încăpătoare. Bineînțeles, nu va trebui să o porți tu mereu, însă va trebui să fie tot timpul la îndemână.

Comments

comments

Lasă un răspuns