Esti aici
Femeia.ro > Promo > Anul Cocosului de Foc – anul colorat si vesel

Anul Cocosului de Foc – anul colorat si vesel

Noul An chinezesc, care urmeaza calendarul lunar, a inceput in 28 ianuarie 2017 iar vreme de o saptamana ne aflam intr-o perioada de tranzitie de la Maimuta de Foc la Cocosul de Foc. Anul chinezesc, care se va termina in 15 februarie 2018, este al doilea an consecutiv DE FOC ceea ce inseamna ca unele din cele incepute anul trecut vor continua, se vor amplifica si vor deveni mai acute.

Asta nu-i rau, atata vrem,e cat cele ce vor continua vor fi cele bune, dar de continuare vor beneficia si cele rele ale anului trecut care vor sta in carca ioamenilor pana la finele lui februarie anul viitor. Una peste alta nu-i rau, dar nici foarte bine…. Partea cea mai frumosa din poveste, daca este sa dam crezare traditiei chinezesti este ca, animalul care guverneaza anul are o influenta puternica asupra evenimentelor din cursul anului respectiv dar si asupra personalitatii celor care se nasc in respectiva perioada.

In conformitate cu astrologia chineza traditionala, anul 2017, al Cocosului de foc, se caracterizeaza prin stabilitate, ordine, multa munca, reconstructie, progres si integritate maxima, dar si agitatie, tensiune, incidente, tensiuni si multa animatie, culoare si veselie.

Anul Cocosului de Foc va fi un an foarte bun pentru cei nascuti in anii Dragonului si al Caprei, un an bun pentru cei nascuti in anii Sobolanului si Calului. De bani vor beneficia cei nascuti in anii Sarpelui, Bivolului si Maimutei, iar avantaje si beneficii vor primicei nascuti in anii Iepurelui, Cainelui si Porcului.

Printre dezavantajatii anului se numara chiar cei nascuti sub semnul Cocosului. De regula anul care inchide un ciclu de 12 ani, cand semnul sub care te-ai nascut se repeta nu este printre cei mai favorabili nativilor, fiind un an de final si inceput, in egala masura.

Anul Cocosului este un an al prosperitatii, dreptatii, justitiei si eficientei. In replica vom avea agitatie multa, conflicte de tot felul, suparatoare, enervante, dar mici care se vor rezolva d ecele mai multe ori de la sine.

Sub semnul Cocosului se afla cei veniti pe lume in perioadele: 26.01.1933-13.02.1934 (apa), 13.02.1945-01.02.1946 (lemn), 31.01 1957-17.02.1958 (foc), 17.02.1969-05.02.1970 (pamant), 04.02.1981-22.01.1982 (metal), 23.01.1993-09.02.1994 (apa), 09.02.2005-28.01.2006 (lemn).

Conform mitologiei antice chineze, Zeita Nu Wa ar fi creat, dupa asemanarea Zeilor, omul, din lut, dupa ce Zeul Pangu a creat Natura. Despre zeita Nu Wa se mai spune ca inainte sa creeze omul, a creat, in prima zi, cocosul, apoi cainii, urmatorii fiind porcii, iar in ziua a patra a creat caprele, pentru ca in ziua a cincea sa creeze boii, iar in ziua a sasea, caii. Cocosul a fost creat pentru ca fiintele umane sa cunoasca timpul, cainele pentru companie si paza, porcul si capra pentru hrana, boul si calul pentru a-l ajuta pe om la munca agricola.

Previsiuni pentru toti in Anul Cocosului de Foc

SOBOLAN: Risti pierderi financiare si complicatii cu administratia. Sunt posibile certuri si dispute, de cele mai multe ori inutile care vor atrage probleme de sanatate. Partea buna este ca vei gasi energia pentru a te recupera si recladi ceea ce poti pierde. Pierderile vor fi doar din cauza lipsesi tale de atentie si vigilenta, iar daca vei fi precaut, riscurile vor deveni avantaje.

BIVOL: Vei avea evolutii pozitive atat in dragoste, cat si cariera. Nu renunta, totusi, la prudenta, la cam si calculeaza cu atentie fiecare pas pe care il vei face.

TIGRU: 2017 va fi un an mai bun, dar mediu din toate pubnctele de vedere. Vei muncii mult si beneficiile nu vor fi decat rareori pe masura efortului. Stai bine cu sanatatea. stai bine cu moralul si ai parte de multa distractie.

IEPURE: Exista riscul sa ai multe ghinioane. Vei trece prin urcusuri si coborari, iar membrii familiei ar putea avea probleme de sanatate. Vei reusi sa treci peste obstacole daca vei reusi sa iei initiative.

DRAGON: Pentru tine anul Cocosului de Foc va fi un an norocos in care vei avea parte de evolutii grozave in dragoste si cariera. Vei sta bine si cu sanatatea, daca nu faci nici un fel de excese.

SARPE: Vei avea un noroc deosebit in dragoste in 2017, dar nu vei sta la fel de bine cu cariera si sanatatea, unde vei avea suisuri si coborasuri.

CAL: Pregateste-te pentru un noroc oscilant, dar nu-ti pierde optimismul si nu renunta la ambitiile tale.

CAPRA: 2017 va fi un an bun foarte bun pentru tine, dar exista riscul sa ai ceva accidente minore pe care le poti preveni daca vei fi atenta si calculata. Capra oricum este foarte atenta si foarte calculata.

MAIMUTA: Ai avut un 2016 greu, iar acum vei putea rasufla usurat/a, iar norocul ti se va schimba complet. Vei avea noroc si in dragoste.

COCOS: Vei avea tendinta sa declansezi conflicte, iar norocul va fi schimbator tot anul. E posibil sa ai parte de mari schimbari.

CAINE: Nu te vei descurca prea bine in relatiile cu ceilalti. E posibil sa fii inselat/a sau sa ti se insceneze ceva si cei din jur sa nu te creada.

MISTRET: In 2017 situatia se va imbunatati putin, dar tot vei avea parte de ghinioane, mai ales in dragoste.

Sursa foto: pixabay

 

Comments

comments

Leave a Reply