Esti aici
Femeia.ro > Promo > “Armata de Jucării” militează pentru spații verzi

“Armata de Jucării” militează pentru spații verzi

“Armata de Jucării” încearcă să apere un spațiu verde, ce riscă să fie destinat construcțiilor, și să-l redea copiilor din sectorul 6 pentru joacă și relaxare.

Poți contribui și tu la menținerea spațiului verde aducând o jucărie pe 20 septembrie, pe strada Aleea Domnișoara Pogany 2, sector 6, oricând între orele 9 și 19. „Soldații de pluș” vor fi amplasați strategic, în jurul unui teren care ar trebui să fie parc. Acesta este un proiect al asociației ”Salvați zona verde Domnișoara Pogany”, o organizație non-guvernamentală care are scopul de a apăra mediul înconjurător și de a efectua demersuri pe lângă autoritățile locale pentru păstrarea și extinderea zonelor verzi din cartierul ANL Constantin Brâncuși. Președintele asociației ”Salvați zona verde Domnișoara Pogany” Adrian Preda, cunoscut ca Predu, creativ publicitar și director de creație al agenției Friends\TBWA își dorește o capitală verde, cu aer curat și copii fericiți, apropiați de natură! 

Fă o faptă bună!

După eveniment, jucăriile vor fi donate preotului paroh Costel Burlacu, ce păstorește și biserica Sfântul Ioan Rusul din cartierul ANL Constantin Brâncuși, pentru a ajunge la copiii fără posibilități financiare.

Text: Luminița Tăbăran

Foto: Asociația ”Salvați zona verde Domnișoara Pogany”

Comments

comments

Lasă un răspuns