Esti aici
Femeia.ro > Promo > Aventurile lui Ziggy şi Zaggy

Aventurile lui Ziggy şi Zaggy

Conversaţiile dintre Ziggy şi Zaggy, personajele deja celebre la Radio Itsy Bitsy, vor putea fi şi citite de acum, iar cei mici vor descoperi modalităţi noi de a învăţa limba engleză în stilul Shakespeare School: distractiv şi prietenos.

“Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” este o carte ce le dă copiilor prilejul de a învăţa elemente de bază din limba engleză (numere, culori, nume de haine, de activităţi, hobby-uri, locuri în oras, numele alimentelor, expresii uzuale) şi de a descoperi în acelaşi timp Marea Britanie, întrucât Ziggy şi Zaggy îi iniţiază în limba engleză în timp ce călătoresc în diverse locuri interesante (la cumpărături, la circ, la şcoală şi alte frumoase obiective din Regat).

Cartea se lansează marţi, 27 noiembrie, la ora 11:00 în cadrul unui eveniment găzduit de Ceainăria Cărtureşti din Bucureşti.

“Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost tipărită la Editura Aramis şi este recomandată copiilor cu vârste între 5 şi 10 ani. Cartea este disponibilă online, pe pagina editurii, şi în librării.

Comments

comments

Lasă un răspuns