Esti aici
Femeia.ro > Promo > Bridechilla, noul trend al mireselor relaxate

Bridechilla, noul trend al mireselor relaxate

Anul acesta trei dintre prietenele mele s-au măritat şi am fost tare umită să observ că de data asta nu am mai avut parte de telefoane ȋn miez de noapte pentru a fi ȋntrebată a mia oară dacă pantofii sunt cei mai frumoşi, dacă rochia ar fi mai drăguţă fără pasmanterii sau dacă meniul este cel mai nimerit.

Anul acesta am avut parte de linişte, de prea multă chiar, ȋntrebându-mă la un moment dat dacă prietenele mele au uitat să mă includă şi pe mine ȋn consiliul de organizare a nunţii lor.

[Casatorie fara cununia religioasa?][1]

Ei, bine, se pare că prietenele mele doar se conformaseră noului trend mondial care impune o atitudine chill faţă de toată nebunia organizării unei nunţi. De altfel, şi-au pătrat acelaşi comportament super-relaxat şi de-a lungul nunţiilor lor şi, ca prin minune, parcă şi invitaţii deveniseră mai calmi şi mai puşi pe distracţie.

Dacă ai trecut printr-o nuntă sau ai organizat una pentru o amică, ştii cât de stresant poate fi să pui totul la punct şi că, este foarte probabil ca oricât de bine ai calculat totul, ceva să nu meargă bine ȋn timpul nunţii sau să fi uitat ceva care era, culmea, chiar important.

[Ghid de organizare a nuntii într-un an][2]

De aceea cred că acest nou trend este mai mult decât binevenit, este o binecuvântare atât pentru mirese, dar şi pentru prietenele lor care se ȋnhamă la organizat şi care o fac şi pe psihologii de-a lungul anului de pregătiri.

Dacă şi tu eşti “genul relaxat”, nu uita că trebuie să ai grijă totuşi de câteva detalii ca: cine face buchetul şi tortul, stabilirea meniului, alegerea rochiei şi pantofilor, aranjarea la mese a invitaţilor. Dar ȋn cazul ȋn care nu-ţi place să-ţi baţi capul cu astfel de lucruri, dă-i de treabă unei prietene care are stofă de organizatoare de evenimente, astfel ai scăpat de bătăi de cap.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/casatorie-fara-cununia-religioasa
[2]: https://www.miresici.ro/articole/ghid-de-organizare-a-nuntii-intr-un-an

Comments

comments

Lasă un răspuns