Esti aici
Femeia.ro > Promo > Buchetul de mireasa nemuritor – cel mai inedit cadou!

Buchetul de mireasa nemuritor – cel mai inedit cadou!

Survoland formul nostru, am intalnit un topic interesant, pe care miresicile il dezbateau cu inflacarare: „Ce facem cu buchetul dupa nunta?” era intrebarea de pe… tastaturile tuturor. Variante exista, insa una dintre ele mi-a atras atentia in mod expres!

Chiar asa! Tu ce ai de gand sa faci cu frumosul accesoriu dupa marele eveniment? Il vei darui domnisoarei de onoare, il vei vinde, il vei lasa la uscat sau vrei sa il transformi intr-un cadou nemuritor?

Acum poti sa faci asta daca apelezi la serviciile unei firme specializate din Brasov, unica in Europa de Sud Est, atat ca produse, cat si ca tehnologie. Dupa o inovatie americana, cei de la Floral Way opresc timpul in loc pentru tine.

Printr-un procedeu numit liofilizare, sau mai simplu, uscare prin inghetare, ei reusesc sa prelungeasca viata buchetului tau cu pana la 20 de ani!

Andra8787, Printesa: „Cat de frumoase sunt! Eu l-am uscat pe cel de la cununia civila (din trandafiri mov), iar pe cel de mireasa (orhidee albe) l-am lasat fetei care l-a prins (una dintre prietenele mele). Imi pare rau ca n-am stiut de „tehnica” asta mai devreme. L-as fi pastrat mai mult pe cel de la cununia civila.”*

Cum e posibil?
Cu alte cuvinte, procesul tehnic presupune trecerea apei continuta de flori din stare lichida, prin congelare, in stare solida (cristale de gheata) si apoi, in vid, trecerea din aceasta stare direct in stare gazoasa (vapori de apa) fara a reveni in stare lichida. Probabil te intereseaza mai putin aceste detalii, important este ca buchetul se va pastra nealterat, culorile vor ramane vii, un cadou atemporal care sa iti aminteasca de cel mai frumos moment din viata ta.

Ioa, Printesa: „Wow, cand am deschis discutia nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca o sa si gasesc o metoda sa pastrez buchetul. Sunt fericita ca am acces la toate aceste informatii!”.

Comments

comments

One thought on “Buchetul de mireasa nemuritor – cel mai inedit cadou!

Lasă un răspuns