Esti aici
Femeia.ro > Promo > „Cash Taxi”, un nou sezon, la Kanal D, din 6 iunie

„Cash Taxi”, un nou sezon, la Kanal D, din 6 iunie

Catalin Cazacu este pregătit să ofere premii călătorilor isteți care aleg să facă o călătorie memorabilă alături de simpaticul prezentator.

 

„Cash Taxi”, quiz show-ul prezentat de Cătălin Cazacu, revine cu un nou sezon la Kanal D, începând din 6 iunie, de la ora 22.00.  În acest show foarte antrenant, plin de umor, concurenții se vor  bucura în continuare de premii și surprize de tot felul, în timpul unei călătorii cu taxiul condus chiar de Cătălin Cazacu, cel mai îndrăgit și generos „taximetrist”.

Trecători obișnuiți devin pasageri-concurenți odată ce acceptă provocarea lansată de Cazacu de a-i duce la destinație gratuit și de a-i „plăti” cu premii instant, dacă răspund corect unor întrebări. Pe parcursul călătoriei, concurenții au parte de tot felul de suprize și sunt nevoiți să devină creativi. Călătoria cu „Cash Taxi” este de fiecare dată plină de neprevăzut și de momente memorabile, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

Emisiunea în care cuvintele de ordine sunt spontaneitatea și premiile a avut un succes uriaș în lumea întreagă, a fost difuzată în peste 50 de teritorii și a primit zeci de distincții importante, dintre care patru trofee Daytime Entertainment Emmy.

Nu pierdeți, începând din 6 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, la Kanal D, un nou sezon „Cash Taxi”, show-ul care îți stimulează istețimea, dar și spontaneitatea.

Text și foto: PR

 

Comments

comments

Lasă un răspuns