Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Marțea se câștigă premii la Cineplexx, până pe 15 septembrie

Marțea se câștigă premii la Cineplexx, până pe 15 septembrie

În fiecare marți la Cineplexx este Cinema Day, ziua norocoasă cu cele mai mici prețuri din săptămână la toate filmele din program.

Doar la Cineplexx

În perioada 17 august – 15 septembrie mersul la cinema se prezintă cu și mai multe beneficii, pentru că în fiecare marți toți spectatorii au marea șansă de a câștiga mii de premii, ca produse de consum sau bilete la film.

Răzuiește taloane la Cineplexx

Lanțul de cinematografe Cineplexx lansează marți, 17 august, campania „Cinema Day is your lucky day” cu taloane răzuibile și premii instant constând în numeroase produse gratuite din cinema, bilete la film și reduceri la meniuri de popcorn. În plus, vor mai fi puse la bătaie trei super premii marca profesională DELONGHI:  un espressor de cafea automat Dinamica și doua purificatoare de aer pentru casă, pe care orice cinefil le poate câștiga cu puțin noroc și un bilet la filmul preferat.

 Un bilet achiziționat marțea la prețul promoțional de Cinema Day primește automat un talon razuibil. Fiecare bilet înseamnă o șansă în plus de câștig. Premiile pot fi revendicate pe loc sau până la data de 1 octombrie inclusiv, direct din cinematograf pe baza talonului câștigător și a biletului la film. Campania se desfășoară în toate cele cinci locații Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Mai multe informații despre condițiile de participare și regulamentul campaniei pot fi găsite pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația gratuită de mobil Cineplexx.

Comments

comments

Lasă un răspuns