Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce spune numărul de pe ușa casei

Ce spune numărul de pe ușa casei

Numărul de pe ușa apartamentului are o mare însemnătate pentru fericirea celor care îl locuiesc.

Verifică dacă tu și locuința ta aveți aceeași vibrație ori ar mai fi nevoie de câteva îmbunătățiri pentru un plus de confort, mai mult noroc și prosperitate. Tot ce trebuie să faci este să reduci numărul casei la o singură cifră, de la 1 la 9. De exemplu, dacă locuiești la apartamentul 25, adună 2 cu 5. Rezultatul (7) este numărul casei tale. Când apartamentul tău are pe ușă 335, calculează 3+3+5=11, deci numărul casei este 2. Vezi în continuare ce înseamnă!

Numărul 1

Cei ce locuiesc aici au tendința să fie independenți și să pornească afaceri pe cont propriu. Este casa antreprenorilor și a celor care călătoresc. Proprietarii sunt egoiști, au multă încredere în ei și multe calități ce-i recomandă ca șefi. De asemenea, o casă cu număr 1 îți lasă timp pentru tine și dezvoltarea personală – astfel se explică faptul că reușești să te organizezi, să-ți pui în practică pasiunile, fie că presupun activități creative sau un stil de viață sănătos, cu program regulat la sala de fitness. Îți place libertatea, dar te simți uneori singură.

Idee: Colorează-ți casa în tonuri de galben, portocaliu sau roșu fiindcă aduc norocul.

Atenție: fii precaută cu focul, fiindcă este o casă predispusă la incendii. Nu lăsa vreo candelă aprinsă!

Numărul 2

Este cifra parteneriatului și a spiritualității în viața de familie, dar și cea profesională. Casa se potrivește celor cu tact, sinceri, echilibrați, prietenoși, modești, cărora le place simplitatea. O persoană autoritară nu se simte prea bine aici. Cei care te vizitează nu se mai lasă duși, fiindcă ai o locuință confortabilă și decorată cu bun-gust. Adesea, proprietarii sunt sensibili și ghidați preponderent de emoții. Cuplurile tinere sunt fericite aici. Este, de asemenea, o casă potrivită pentru pensionari, dar și pentru cei care deja au acumulat suficient în plan financiar, fiindcă numărul 2 nu e favorabil banilor mulți.

Idee: culorile potrivite sunt pastelurile, iar lemnul este benefic. Fotografiile atârnate pe pereți sunt un alt atu.

Atenție: repară zgârieturile de pe parchet, fiindcă e o casă a pământului și pot apărea frecvent astfel de probleme.

Numărul 3

Adesea, cei care locuiesc aici cheltuiesc mai mult decât își permit. Ușa este deschisă tuturor și nu de puține ori petrecerile se țin până târziu în noapte. Proprietarii au un pronunțat simț al umorului și sunt optimiști. Aceștia au mereu în plan să creeze mai mult spațiu, așa că nu e de mirare că acele bucătării deschise le găsești la o casă cu număr 3. Locuința are o vibrație creativă intensă, cei care stau aici sunt adesea scriitori și artiști. Des întâlnite sunt pivnițele cu vin sau, când spațiul nu permite, o colecție de vinuri bune.

Idee: umple pereții cu decorațiuni cât mai creative.

Atenție: din pricina activităților prea intense din casă, e probabil să te simți epuizată. Mai ia o pauză de solitudine!

Numărul 4

Disciplina este cuvântul de ordine în această casă. Cei care locuiesc aici au spirit al ordinii și trăiesc după o rutină urmată ca la carte. De asemenea, sunt foarte respectați în bloc și în anturaj. De cum intri, totul e la locul lui și toți din familie se străduiesc să mențină curat. Este o casă a oamenilor practici, harnici și neobosiți în a-și urma scopurile. Este, așadar, un loc potrivit să-ți construiești visuri pe termen lung, prielnic ambițiilor pragmatice. Cei fără răbdare nu se simt prea bine aici.

Idee: tehnologiile de ultimă oră se potrivesc mănușă și creează o atmosferă pozitivă.

Atenție: verifică din când în când posibilele fisuri, fiindcă este predispusă la probleme de structură.

Numărul 5

Este casa în care norocul este peste tot, iar cei ce-o locuiesc fac afaceri profitabile. Este guvernată de energie, progres, resurse nelimitate, dar și nerăbdare. Dacă stai aici, iubești călătoriile și ai în parcare vreo două mașini. Îți plac oamenii și contactul cu ei, ești mereu prinsă într-o conversație. Nu prea agreezi planurile pe termen lung și obișnuiești să iei decizii spontane. Este o casă dificilă pentru cupluri, mai ales dacă unul din parteneri dorește loialitate.

Idee: este o casă potrivită pentru tine mai ales dacă ai talent la design interior și îți place să-l pui frecvent în practică.

Atenție: dacă suferi de insomnie, numărul casei e de vină!

Numărul 6

Rafinamentul și simetria sunt trăsăturile acestei case. Cei care locuiesc aici se străduiesc s-o transforme într-un loc decorat cu stil. Vibrația locuinței este armonioasă, orientată către familie, prielnică să-ți crești copiii. Legăturile de rudenie sunt importante, la fel tradițiile. Tot în această casă găsești unu sau două animăluțe de companie. Aproape orice tip de personalitate se simte bine la această adresă. Casa atrage ca un magnet banii și luxul. Îți merge bine dacă intenționezi să dezvolți aici o afacere de familie.

Idee: tenta de roz este recomandată atât în privința culorii de pe perete, cât și a decorațiunilor.

Atenție: nu uita să păstrezi ceva timp pentru tine. Ai tendința să te neglijezi, fiindcă energia casei te îndeamnă să-i ajuți pe alții.

Numărul 7

Dacă ești în căutarea unui loc liniștit, aceasta este casa ta. Numărul 7 este al celor cu multă imaginație, adesea mistici, în căutarea unui spațiu seren. Locuința inspiră la meditație, lectură și dorință de cunoaștere. Nu este o atmosferă propice firilor neliniștite. Este o casă în care se simt foarte bine cei singuri sau cei puțin sociabili.

Idee: casa iubește apa, deci ar fi bine să-ți cumperi un acvariu (dacă nu ai deja!) și o fântână de interior.

Atenție: oricât ți-ar plăcea să te cufunzi în gânduri, din când în când, verifică instalațiile de apă.

Numărul 8

Dacă-ți dorești mai multă stabilitate financiară, mută-te aici! Un plus este să fii ambițios și dornic de rezultate sigure. Este casa în care se regăsesc cei care gândesc matur și țintesc eficiența în domeniul profesional. Mai mult, este locul din care pornesc cei care visează schimbe lumea, iar formarea unei familii e pe un loc secundar. E un loc benefic pentru oricine, dar în special pentru cei care își doresc să devină propriii lor șefi.

Idee: ceasurile atârnate în fiecare încăpere aduc prosperitate. Tonurile pământii sunt ideale.

Atenție: roagă un specialist să verifice fundația înainte să te muți în această casă!

Numărul 9

Este casa care îi favorizează pe cei cu răbdare și inimă mare. Adesea, pare un loc lipsit de viață, fiindcă proprietarul e mai mereu plecat să ajute pe cineva. Este casa medicilor, a preoților sau a celor implicați în proiecte de voluntariat. De asemenea, aici locuiesc iubitorii de animale de companie, pe care adesea le salvează de pe stradă. În fiecare colț e câte un ghiveci cu plante.

Idee: obiectele reciclate pot deveni tema acestei locuințe.

Atenție: este un loc cu energii oscilante, de aici stările tale contradictorii.

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.20/19.05.2016
Autor: Lidia Năstase
Sursa foto: 123RF

Comments

comments

Leave a Reply