Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cele mai amuzante zodii

Cele mai amuzante zodii

Suntem o companie plăcută în măsura în care avem capacitatea de-a aduce zâmbetul pe buzele celor din jur, nu-i așa? Iată ce simț al umorului au avut astrele când ne-au înzestrat (sau nu) cu abilitatea de a stârni bună dispoziție sau chiar de a face haz de necaz!

Berbec

Unii dintre cei mai amuzanți nativi din întregul zodiac, Berbecii nu se dau în lături de la nimic atunci când vor să facă atmosferă. Se prostesc, se deghizează, imită personaje celebre și au astfel șanse mari să-i facă pe cei din jurul lor să se tăvălească de râs. Mai complicat e când trebuie să-și etaleze latura serioasă, pentru că e aproape inexistentă. La distracție sunt primii, la treabă… să zicem că se urnesc mai greu.

Taur

Buni observatori ai comportamentului uman, Taurii sunt capabili să copieze și să redea apoi ticuri și expresii verbale ale apropiaților într-un asemenea fel, încât sunt cât se poate de amuzanți. Sunt ironici și chiar autoironici și spontaneitatea lor, combinată cu un simț al umorului fin, îi dă gata pe „spectatori”.

Gemeni

Știți acele persoane care sunt, de obicei, sufletul petrecerii? Cel mai probabil sunt Gemeni. Își amintesc toate bancurile bune și, mai important, le spun cu intonația și priceperea necesare. Singurul lucru care li se reproșează este că pot merge prea departe cu remarcile tăioase, pe care ei le consideră superhaioase.

Rac

Nici nu știi când glumesc și când sunt serioși. Au un simț al umorului inteligent, aproape prea subtil pentru unii, însă, din momentul în care ajungi să-i cunoști, Racii devin sursă inepuizabilă de distracție. Sunt expresivi și pot stârni râsete doar printr-o expresie facială sau cu ajutorul unor comentarii aparent nevinovate. Fără dubii, acești nativi nu sunt niciodată plicticoși, poate prea analitici, dar niciodată terni.

Leu

Se pricep de minune să atragă toată atenția și, atunci când au privirile tuturor ațintite asupra lor, știu cum să-și înveselească audiența și să mențină buna dispoziție pe durata întregii seri. Însă nu toată lumea apreciază glumele Leilor, care tind să exagereze de fiecare dată când povestesc câte o istorioară și chiar să inventeze câte una sau alta.

Fecioară

Perfecționiste și exagerat de organizate, Fecioarele dau impresia că nu le arde niciodată de glume. Serioase și critice, pare că le tună și le fulgeră mai tot timpul, nici gând de relaxare și veselie prin preajma lor. Însă există și nativi care reușesc să dezamorseze atmosfera chiar și prin critici și plângeri, atât timp cât sunt ațintite și asupra lor. Autoironiile, așadar, pot fi primite cu râsete zgomotoase de către ceilalți.

Balanță

Sunt extrem de sarcastici și adoră să spună povestioare care să-i înveselească pe toți cei din jur. De fapt, nimeni nu-i poate opri atunci când sunt binedispuși și puși pe glume, pot face atmosferă de seara până-n zorii zilei. Balanțele sunt adevărați entertaineri, care, atunci când au chef, fac un spectacol pe cinste.

Scorpion

Nu-și pot ține gura și comentează încontinuu orice situație, părând chiar nepoliticoși în ochii celor care nu îi cunosc. Au un simț al umorului mai agresiv și destul de sarcastic, fiind, în același timp, foarte buni observatori ai celor din jur. Dacă treci de aparențe, vei descoperi o persoană inteligentă, care știe să puncteze ceea ce multora le scapă. Și poate face asta și într-o manieră hilară.

Săgetător

Sunt oameni deschiși și sociabili, ceea ce îi face o companie cât se poate de plăcută. Poate că nu au câte o glumă bună pregătită pentru fiecare situație, însă, atunci când scapă vreo remarcă amuzantă, să te ții! Fac niște miștouri memorabile, păcat că sunt totuși prea rare aceste momente!

Capricorn

Sunt clovnii zodiacului: acum au o mină serioasă, care nu permite comentarii, acum pufnesc în râsete isterice și transmit bună dispoziție tuturor. Veselia lor este contagioasă și trebuie profitat de ea atât timp cât durează. Puțin prea temperamentali pentru unii, Capricornii au momente când sunt efervescenți, dar și perioade când nimeni și nimic nu-i scoate din starea lor melancolică.

Vărsător

Nu-și propun să înveselească atmosfera cu orice preț, dar, de multe ori, reușesc să stârnească râsete continue în grupul lor de apropiați. Vărsătorii sunt naturali și tocmai prin naturalețea lor îi cuceresc pe cei din preajmă, însă n-ar strica dacă și-ar propune să-și descrețească fruntea puțin mai des decât de obicei.

Pești

Creativi, niște artiști prin definiție, Peștii fac glume care nu lasă pe nimeni indiferent. Adică ori reușesc să fie plăcuți cu aprecierile făcute, ori devin chiar enervanți din cauza remarcilor considerate de unii chiar obraznice. Umorul care-i definește poate să nu fie pe gustul tuturor, caz în care mai bine să se abțină de la comentarii decât să dea naștere unor situații tensionate, în care cei sensibili se simt vizați și chiar lezați.

Citește și:

Articol preluat din ediția de decembrie 2016 a revistei Femeia.
Autor: Alexandra Rotărescu
Foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply