Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > Concertele Pink Martini în România se amână pentru 2021

Concertele Pink Martini în România se amână pentru 2021

Cele două concerte ale îndrăgitei trupe Pink Martini care ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni au fost reprogramate din motive de siguranță anul viitor, pe data de 11 aprilie la Fratelli Studios și pe data de 12 aprilie la Sala Palatului din București. Spectacolele de pe data de 30 martie 2020 și 31 martie 2020 nu se vor mai desfășura ca urmare a ordinului Guvernului din data de 8 martie 2020.

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor și dorind să includă într-un repertoriu fără reproș toate genurile – de la pop, până la jazz și muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Inițial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase și mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaționale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuințe accesibile, mediu, biblioteci, educație sau parcuri.

În 2021, Pink Martini se va întoarce în România alături de superba solistă China Forbes, cooptată în orchestra în 1995 de Thomas Lauderdale, fostul său coleg de la Harvard, cu care va compune, mai târziu, multe dintre celebrele piese ale formației, inclusiv “Je ne veux pas travailler”.

Pink Martini și China Forbes vor susține două concerte în România – în 11 aprilie, la Fratelli Studios (Stradă Glodeni nr. 1-3, București), și în 12 aprilie, la Sala Palatului (Strada Ion Câmpineanu 28, București).

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, iar biletele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noile date.

 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns