Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum ii faci fata unui „Groomzilla”?

Cum ii faci fata unui „Groomzilla”?

Organizarea propriei nunți poate fi extrem de emoțională și poate declanșa în mintea viitorilor miri comportamente absolut inexplicabile. Dacă până acum domnișoarele era cele în pericol de a se transforma în ”bridezilla” o nouă specie este pe cale să ia avânt, ”groomzilla”.

[*5 semne a te transformi intr-o ”bridezilla”*][1]

Cum îți dai seama că logodnicul tău e pe cale să devină un veritabil ”groomzilla”? Ei bine, semnele sunt atât de evidente încât nu ai nevoie de ajutor să le găsești. Dacă implicarea partenerului tău în organizare te încânta extrem de tare, este foarte probabil să ajungi să regreți interesul lui subit față de decorațiunile de la nuntă, așezarea invitatților și alegerea rochiei de mireasă.

Primul semn că logodnicul tău este pe cale să devină un ”groomzilla” este faptul că nimic nu pare să îl mulțumească. Toate opțiunile pe care i le prezinți tu sau wedding planner-ul sunt respinse din start. Scuza lui este că vrea doar ce este mai bun pentru tine, dar nu dă nicio șansă opțiunilor care îți plac. Practic,vânează cai verzi pe pereți.

[*Fara crize de familie in ziua nuntii*][2]

Dacă până acum nu se interesa de alegerile tale vestimentare, acum este neobișnuit de hotărât să decidă pentru tine care este modelul rochiei de mireasă pe care o vei purta. Binențeles că părerea lui contează, dar nu este în regulă să încerce să și-o impună. Alegerea rochiei de mireasă îți revine ție, ajutată de sfaturile lui. Și dacă nu e chimie, nu este! Degeaba îți trimite zilnic link-uri de la muncă pe care să le verifici.

Când iese cu prietenii singurul lucru despre care vorbește este nunta voastră. Cât de grozavă va fi și cât de mult are de lucru și că este atât de dificil să ia întotdeauna cele mai bune decizii. Practic nu i se mai oprește gura când începe să vorbească despre organizarea nunții decât în momentul în care toată lumea se împrățtie pe la caselele lor.

[*Metode anti-stres inainte de nunta*][3]

Varianta opusă a unui ”groomzilla” față de mirele mult-prea-implicat este mirele total dezinteresat. Oricât ai încerca să îl implici și pe iubitul tău să te ajute la deciziile finale, după multă muncă de documentare solitară, se sustrage de la asumarea responsabilității. Asta doar ca să se declare total nemulțumit de organizare și să declare chiar că el ar fi făcut totul altfel. Ei bine, unde era când i s-a cerut părerea?

Există și varianta ca mirele să capete trac. Din momentul în care nunta voastră se conturează ușor iar tu ești din ce în ce mai încântată, el a devenit mut, nu știe dacă îi place și cum îi place și a început să slăbească considerabil din cauza stresului. Tu nu știi ce are, crezi că s-a răzgândit și că nu te mai vrea, începi să te stresezi și să te transformi într-o ”bridezilla” pentru ca la final să afli că totul se datorează emoțiilor.

[*Nunta si stresul organizarii ei*][4]

Cum îi faci față unui ”groomzilla”? Lucrurile nu trebuiesc lăsate să iasă de sub control, ci la cel mai mic semn de neliniște convoacă o adunare de urgență. Dacă stabiliți încă de la început care sunt rolurile fiecăruia în organizare va fi mai ușor să limitezi ”daunele”.

Posibilitatea ca ceva din comportamentul tău să îl fi provocat și el pe el să devină o ”bridezilla” la masculin nu este exclusă. Doar că trebuiesc aflate cauzele cât mai rapid și eliminate. Dacă este ceva care îl nemulțumește acum și nu îți spune sunt șanse ca și pe viitoar să fie la fel.

Dacă lucrurile ies cu totul de sub control, fă-i cadou logodnicului tău o vacanță de o săptămână în care să nu se mai gândească la organizarea nunții. Probabil că stresul și responsabilitatea îl fac să se poarte ca niciodată de mofturos.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/5-semne-ca-te-transformi-intr-o-dot-dot-dot-bridezilla
[2]: https://www.miresici.ro/articole/fara-crize-de-familie-in-ziua-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/metode-anti-stres-inainte-de-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-si-stresul-organizarii-ei

Comments

comments

Lasă un răspuns