Esti aici
Femeia.ro > Promo > Dezvăluiri despre viitor, la sfârșit de an

Dezvăluiri despre viitor, la sfârșit de an

În perioada asta, lucrurile încep să se așeze, iar noi le înțelegem mai ușor. Totuși, trecem prin momente de mare tensiune, iar lumina sărbătorilor de iarnă nu poate compensa intensitatea trăirilor din ultima perioadă.

Asistăm la dezvăluiri șocante, care duc la eliberare. Tot ce ni se întâmplă sau facem acum este o pregătire pentru noul an. Vom descoperi o serie de indicii care ne îndeamnă să acționăm, și bine ar face să ne ascultăm primul impuls. Fiindcă acum nu ne vom teme de eșec. Trebuie să înțelegem „de ce?“-ul lucrurilor. Numai astfel vom fi pregătite pentru ce aduce 2017.

Berbec

Faci un efort ca toți apropiații tăi să se simtă bine și, mai ales, cât mai relaxați. Profesional, ai câteva idei îndrăznețe, dar preferi să le amâni după sărbători. Alături de partener, ești în al nouălea cer și îți dorești intens ca farmecul clipelor petrecute cu el să dureze. Îți cultivi minuțios relațiile de prietenie și te concentrezi îndeosebi asupra compatibilității intelectuale dintre tine și ceilalți. Altfel spus, acum mizezi pe calitate, nu pe cantitate!

Taur

Nu-ți pierde răbdarea și nici umorul, indiferent de cine își bagă nasul în treburile tale. Altfel, îți strici sărbătorile – ție și celorlalți. Mari satisfacții la serviciu. În cuplu, ești pe deplin mulțumită și recunoscătoare pentru tot. De altfel, viața sentimentală pare a se anima și se prea poate să te aștepte un an foarte alert din acest punct de vedere. Ai grijă cu prietenii, nu toți merită încrederea și ajutorul tău!

Gemeni

Străduiește-te să petreci mai multă vreme cu cei dragi măcar acum, de sărbători, chiar dacă ai foarte multe de rezolvat. E cel mai frumos cadou pe care poți să-l faci! Fii foarte circumspectă vizavi de promisiunile profesionale care ți se fac în perioada asta. Cooperează cu iubitul tău. Încă e nevoie să lucrezi la construirea cuplului, așa că nu te agăța doar de diferențele dintre voi! Nu lăsa ca neînțelegerile de la bani să umbrească bucuria de a fi împreună.

Rac

Astrele te susțin și rezolvi o problemă de familie care trenează de ceva vreme. Bucuria reușitei îți va lumina și mai intens sărbătorile. Și la serviciu ai susținere deplină, așa că profită! În cuplu, împărtășești totul cu partenerul de viață. Încercările prin care a trecut relația voastră n-au fost deloc ușoare, dar nu ți-ai pierdut speranța și nici firea. De fiecare dată când sunteți împreună, simți încă mii de fluturași în stomac. Și e bine.

Leu

Îți dedici toată energia pentru a spori starea de bine a familiei. Acum, împarți din magia sărbătorilor tuturor celor din jur. Ai parte de un moment miraculos, pe care toți și-l vor aminti cu drag. Încearcă să nu-ți cicălești partenerul. Povestea cu răcirea relației de dragoste nu-i prea-i o poveste, așa că reevaluează-ți bine poziția și nu precupeți niciun gest pentru a-i arăta partenerului iubirea.

Fecioară

Ești exigentă și ceri foarte mult de la familie, dar acum, sub sclipirea sărbătorilor, încerci să aprofundezi relația cu cei dragi, să-i susții dincolo de aparențe. La serviciu, concentrează-te pe realizări. Fii mai răbdătoare cu partenerul și vei fi răsplătită. În general, nu te așteaptă provocări mari în relația de cuplu și, chiar dacă vor exista, nu se ridică deloc la intensitatea celor deja trăite. Chiar dacă ți-e greu să crezi, relația ta este foarte trainică.

Balanţă

Răspunderile vieții de familie te apasă zilele astea și visezi la vremurile când erai liberă, fără obligații. Amintește-ți doar de bucuriile mărunte, dar mari pe care le ai alături de cei dragi și luminile sărbătorilor își vor recăpăta intensitatea! În cuplu, tu ai hățurile și tu dai direcția. Dar ce-ți lipsește cu adevărat este înțelegerea reciprocă. Reușita cuplului stă în dorința și, mai ales, capacitatea de a vă completa unul pe celălalt, cu bunăvoință și sinceritate.

Scorpion

Pentru tine, sărbătorile sunt mereu un motiv de bucurie caldă, dezinvoltă, deschisă, în care nimic sau nimeni nu reușește să te deranjeze cu ceva. La serviciu, în schimb, vei fi cam încăpățânată, dar vei avea câștig de cauză. Lasă gelozia deoparte! Pentru tine, ce a fost mai greu a trecut. Te-ai maturizat afectiv și nu te lași influențată atât de ușor. Experiența de viață începe să se facă simțită. Situațiile dificile nu te mai sperie.

Săgetător

Sub influența astrală, vei fi cam neliniștită și-ți vei face tot felul de idei. Nu le lua în seamă. E vremea sărbătorilor și nu poți decât să te bucuri de tot ce ai și iubești! Profită de orice ocazie favorabilă și la serviciu. Fii plină de tact cu partenerul și nu vei avea nicio problemă. Este timpul să curmi imprevizibilul din relația ta sentimentală și să dai dovadă de mai multă maturitate. Gândește-te cum să te împarți echitabil pentru toți, între prieteni și familie.

Capricorn

Sărbătorile sunt dintotdeauna o încântare extraordinară pentru tine. Zilele următoare te dai peste cap ca persoanele dragi să aibă aceleași trăiri și sentimente ca tine. Încearcă să-ți exprimi sentimentele față de partener. Nu sunt un secret și merită să fie pe deplin împărtășite! Recomandarea astrelor este să stai mai mult cu… tine însăți, să-ți înfrunți propriile temeri, îndoieli și chiar frustrări, să le înțelegi și să te eliberezi de ele.

Vărsător

Calmul și înțelegerea domnesc în familie, iar sărbătorile sporesc pacea blândă a mulțumirii de a fi alături de cei dragi. La serviciu, nu dispera dacă lucrurile nu merg chiar cum îți dorești. Vine și vremea ta! Totul e să ai suficientă răbdare și să nu dramatizezi. Acordă-i atenție partenerului, chiar dacă ești uneori mai tristă și/sau obosită. Afecțiunea lui te susține și îți dă puterea de care ai nevoie ca să mergi mai departe. În fond, e nevoie de amândoi în cuplu.

Peşti

Găsești lucrurile de care familia ta are nevoie pentru a se simți întregită și împlinită. Nu-i de mirare, chiar dacă pare un adevărat cadou de sărbători. Profită și nu te îndoi! La serviciu, fii foarte atentă. În cuplu, culegi exact ce-ai semănat până mai ieri. În sfârșit, strădania de a-ți îmbunătăți viața alături de partener dă roade. Totuși, nu te culca pe-o ureche și veghează asupra echilibrului și compensării care consolidează relația.

Citește și:

Destinații și distracții pentru fiecare zodie

Zodiacul celor mici pe înțelesul celor mari

Zodia și succesul tău

Autor: Andreea Nistor-Elek

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply