Esti aici
Femeia.ro > Promo > DIY candy bar trends

DIY candy bar trends

Acum câţiva ani, mărturiile erau noul trend care făcea furori ȋn materie de nunţi, dar astăzi, candy bar-ul delicios şi colorat este cel care dă bătăi de cap (şi mai ales de buget) mireselor care-şi organizează nunta.

Ȋţi dăm câteva idei foarte trendy şi DIY de a decora un candy bar iammmiii şi colorat, dar ȋţi spunem şi ce să cumperi pentru a nu da o gaură majoră ȋn bugetul şi aşa prea mare al nunţii.

Into the pink

Se poartă rozul, a declarat Pantone, celebra companie incluzând nuanţele de roz ȋn culorile care vor face furori anul viitor.

Astfel, poţi cumpăra platouri albe, simple şi poţi folosi farfurii simple, la fel de albe, pe care poţi pune: migdale şi stafide ȋnvelite ȋn ciocolată albă, fondante albe şi roz, cupcakes făcute de o prietenă de-a ta ȋn hârtie roz şi cu cremă realizată din zahăr, frişcă lichidă şi colorant alimentar, dar şi prăjiturele cu blat alb şi cremă roz.

Toate sunt simplu de făcut şi pot fi cadoul tău de la o prietenă care se pricepe la bucătărisit. Găseşti la Ikea, dar şi ȋn magazinele care comercializează accesorii de party, pampoane colorate şi confetti roz pentru a presăra pe barul cu dulciuri.

Citeste si: Cum organizezi o nunta cu tematica asiatica

Vintage cartoons

Dacă te dai ȋn vânt după nuanţele de maro şi stilul vintage modernizat, de hispteri, acest candy bar este alegerea ideală pentru tine. Comandă sau cumpără stickere cu torturi şi prăjituri desenate haios, foloseşte-te de farfuriile albe din bucătăria proprie şi cumpără doar câteva bomboniere şi platouri transparente.

Serveşte invitaţii cu alune şi nuci caramelizate, caramele, bomboane de ciocolată şi stafide ȋnvelite ȋn ciocolată, bomboane verzi şi turcoaz (culori care se potrivesc de minune cu nuanţele de maro), marshmallows şi bezele. Toate aceste dulciuri pot fi cumpărate ieftin sau pot fi făcute ȋn casă, pentru a scuti o grămadă de bani. Comandă doar un tort simplu, cu marţipan şi elemente maro, turcoaz şi verzi sau poate cu personaje haioase.
Cumpără câteva accesorii de party pe maro pentru un plus de stil.

Psihedelic Arlechino

De ce nu ai ȋndrăzni să faci un candy bar ieşit din tipare, hiper-colorat şi cu un design creativ?

Cumpără bomboane albe cu gust exotic (portocale, mango, papaya, lucorice etc.) şi nuci, alune şi fructe ȋnvelite ȋn ciocolată albă şi multe M&M şi bombonele colorate.
Poţi să-ţi rogi prietenele să prepare mai multe torturi mici ȋnvelite ȋn marţipan, ca ȋn imagine, fiecare cu alt gust – găseşti foi de marţipan ȋn comerţ. Decorează torturile cât mai haios, cu jucării sau personaje (ce zici de Lego?).

Cum ȋn cazul acestui candy bar vedetele sunt dulciurile colorate, nu ai nevoie de decoraţiuni – cumpără doar câteva farfurii de tort şi bomboniere transparente.

Citeste si: Cum organizezi o nunta cu tematica marina

Relaxed party

Dacă ai un party informal, cu prietenii, ai putea să nu-ţi mai baţi capul atât de mult cu totul felul de prăjituri simandicoase, ci să alegi bomboane care ştii că le plac tuturor, o grămadă de mini-sandvişuri, fructe ȋn cât mai multe culori și bezele, ba chiar şi popcorn caramelizat şi roagă-ţi bunica şi mătuşile să-ţi facă mai multe torturi şi prăjituri de casă.
Cât despre design-ul candy bar-ului, se poartă nunaţele pastelate de roz şi turcoaz, aşa că l-ai putea decora cu accesorii de party ȋn aceste două nuanţe.

The vintage classic

Dacă ai o rochie cu malacov, iar tema cromatică a nunţii este alb vintage, atunci acesta este candy bar-ul tău. Cu toate că pare pretenţios, te pot asigura că ȋl poţi face chiar tu sau prietenele tale ieftin şi fără bătăi de cap. Cumpără boluri şi suporturi de tort vintage, dar ȋmprumută şi de pe la rude şi spune-i bunicii să-ţi dea feţe de masă brodate manual.
Cât despre prăjituri, păstrează totul ȋn tema vintage şi roagă-ţi familia să se pună pe făcut prăiturile copilăriei, cele pe care toţi le adorăm. Vei face furori, garantez!

Povestea Cenuşăresei

Un candy bar poate spune o poveste, iar cea a Cenuşăresei nu poate fi mai potrivită. Comandă un tort care să aibă forma căleştii din dovleac şi cumpără accesorii de party cu tema “prinţesa”. De la tiare mici la baghete fermecate şi confettii aurii, ȋmprăştii-le pe masă şi ȋnfige-le ȋn prăjituri.
Găseşti ȋn comerţ bombonele argintii, aurii şi albe de toate felurile, dar şi prăjituri cu glazură albă pe care poţi presăra mici bombonele argintii sau aurii. Pune dulciurile pe suporturi simple, din sticlă şi impresionează-ţi prietenii.

Comments

comments

Lasă un răspuns