Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > E-târg ZoriDeRomânia – târg online cu produse româneşti

E-târg ZoriDeRomânia – târg online cu produse româneşti

În perioada 10-13 iunie 2021 are loc E-târg ZoriDeRomânia, un târg online cu produse româneşti, alese chiar de tine!

În cadrul acestui târg producătorii români vor vinde produse cu preţuri reduse cu până la 50%, produse votate chiar de cumpărători prin sondajele desfăşurate pe Facebook şi Instagram în perioada premergătoare evenimentului (10 mai-8 iunie).

Susține produsele românești!

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vezi o rochie, o pereche de pantofi, sau o cremă pentru faţă, care să îţi placă mult, să o pui în coş, dar să ţi se pară totuşi prea scumpă şi în final să abandonezi coşul, cumpărăturile, dar gândul tău…tot acolo să rămână? Cum ar fi ca tu să poti alege produsul pe care îl vrei redus, şi nu oricum, cu până la 50%?

Cum ar fi ca acel produs să fie un produs românesc, pe care cumpărându-l îţi faci nu doar ţie un bine, dar susţii şi producţia românească? Cum ar fi să găseşti într-un singur loc produse româneşti pentru tine, familia şi casa ta, pe care să le poti cumpăra la super preţuri, cu transportul inclus? La târgul  ZoriDeRomania.ro e posibil.

Ce găsești E-târg ZoriDeRomânia

Vei avea de unde alege: haine din ultimele colecţii, încălţăminte şi genţi din piele naturală , cosmetice din ingrediente organice, jucării şi scutece pentru bebeluşi, produse pentru curăţenie, decoraţiuni unice, obiecte din ceramică sau lumânări parfumate handmade, de la peste 40 de producători locali.

Descoperă E-târg ZoriDeRomânia

Dacă încă nu eşti convins, urmăreşte pagina de Facebook şi zilnic vei vedea produsele româneşti propuse de producătorii locali, din care tu poţi alege preferatele care vor fi apoi reduse pentru tine la E-târg ZoriDeRomânia, între 10 şi 13 iunie!

Scopul ZoriDeRomânia

Platforma ZoriDeRomania.ro  a fost lansată în toamna anului trecut şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români, iar aceştia să beneficieze de produse românesti de calitate.

E-târg ZoriDeRomânia vine pentru a facilita procesul de cumpărare directă a produselor românești; astfel, doar în perioada 10-13 iunie, produsele româneşti, cu reduceri consistente, vor putea fi cumpărate direct de pe ZoriDeRomania.ro şi vor beneficia de transport inclus!

Peste 40 de producători-expozanţi participă la E-târg ZoriDeRomânia

Peste 40 de producători-expozanţi vor participa la târgul online desfăşurat în cele 4 zile din iunie cu produse variate: îmbrăcăminte şi încăltăminte pentru întreaga familie, cosmetice din ingrediente naturale, accesorii şi genţi din piele naturală, produse pentru bebeluşi, obiecte de ceramică şi decoraţiuni pentru casă.

În cadrul evenimentului, asociaţia umanitară Bikers for Humanity va vinde articole vestimentare, iar sumele strânse vor fi folosite la renovarea unui centru pentru copii institutionalizaţi.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns