Esti aici
Femeia.ro > Promo > Eclipsa de Luna – 7 august 2017. Ce efecte va avea asupra noastra

Eclipsa de Luna – 7 august 2017. Ce efecte va avea asupra noastra

Luna influenteaza in mod major femeile, asa cum soarele este astrul barbatilor. Eclipsa de Luna din 7 august are efecte puctuale asupra tuturor nativilor, atat azi, la momentul produceri cat si in zilele urmatoare. Se poate spune ca efectele care vor urma eclipsei de Luna sunt chiar mai mari decat efectele punctuale de azi si din aceasta noapte.

Eclipsa de luna Luna se consuma in semnul Varsatorului si va avea efectul unui cutremur asupra fiecaruie dintre noi, obligandu-ne sa facem exact acele schimbari care ne vor duce cu bine mai departe. Schimbarile insa, schimbarile prin care va trece fiecare nativ in parte pot sa fie zgomotoase, dure, pline de rasturnari de situatie, socante, impresionante si, uneori, chiar umilitoare. Una peste alta vor avea loc schimbari si transformari in mintea, corpul si, mai ales, in sufletul nostru.

Efectele acestei echlipse de Luna sunt cu atat mai mari cu cat se produc in cea mai puternica luna din an, august si va fi urmata la scurt timp – deci inainte ca valurile acestei eclipse sa se aseze de o alta eclipsa, si ea violenta, de Soare din 21 august. Eclipsa Solara totala, va avea loc in semnul Leului.

Eclipsa accentueaza efectele anului 2017, anul inceputurilor si fiecare nativ simte din plin cum Univesul il calauzeste sa inceapa un nou capitol in viata. Totul are ca scop marea schimbare, evolutia, omul viitorului. 

Toate Eclipsele Lunare sunt despre eliberare, insa ceea ce le face puternice este faptul ca Universul intervine adesea si elibereaza lucruri din viata voastra pe care nu ati avut inca curajul sa le eliberati singuri.

Cateva sfaturi pentru toti nativii pentru a intelege efectele eclipsei Luna:

  • Este momentul perfect pentru a incepe un nou stil de viata.
  • Este o perioada plina de energie si de noi provocari. Unele foarte bune, altele doar aparent bune. Alegerile iti apartin.
  • Vei putea suferi pierderi, de orice natura. E posibil ca unii nativi aflati in relatii nu foarte solide sa ramana singuri, dupa cum cuplurile bine sudate sa evolueze impreuna spre un nou nivel afectiv.
  • Fiecare nativ trebuie sa dovedeasca mai multa incredere in demersurile sale, in deciziile pe care le ia si in demersurile pe care le face. Tot ceea ce are un scop bun este incurajat si sustinut.
  • Energia varsatorului se refera la schimbare si neconformitate. Varsatorul este pionierul si intotdeauna vine cu noi modalitati de a face lucruri. Efectele se vor manifesta din plin asupra tuturor zodiilor de aer, si intr-o masura mare asupra zodiilor de apa.
  • Cele mai putin afectate sunt zodiile de pamant si cele de foc, exact in acesta ordine, utima categorie fiind aparent imuna la afectele acestei eclipse.
  • Aceasta eclipsa de Luna, aduna, coaguleaza, intareste, provoaca si construieste asa cum putine alte perioade din trecut au facut-o.
  • Eclipsa de Luna aduce inspirate, forta creatoare si provoaca la distrugea limitelor, rupe bariere si sabloane, inlatura constrangeri si ii incarca pe toti nativi cu energie.
  • Pe de alta parte ecliosa de Luna ne va scoate pe toti din zona de confort si va aduce provocari si te va forta sa te indepartezi de lucrurile care nu mai sunt in interesul vostru.

 

Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Leave a Reply