Esti aici
Femeia.ro > Promo > Engleza, o joacă de copil

Engleza, o joacă de copil

Cea mai bună perioadă pentru învăţarea limbii engleze este înainte de 12 ani, când creierul are capacitatea de a asimila cu multă uşurinţă informaţiile. Studii de specialitate arată că învăţarea unei limbi străine este recomandată chiar înainte de vârsta de 3 ani, când limba se asimilează natural, asemenea limbii materne.

Învăţăm cu… plăcere. Pentru că partea afectivă joacă rolul cel mai important la această vârstă. Copiii nu învaţă o limba străină pentru că le va folosi mai târziu, ci pentru că îşi iubesc profesorii şi ora este amuzantă. De aceea relaţia cu profesorii trebuie să fie caldă şi apropiată, să se simtă mereu apreciaţi şi încurajaţi şi chiar să vadă în cei care îi învaţă un prieten.

Aceasta este metoda de învăţare abordată la Shakespeare School, centru bucureştean de învăţare a limbii engleze. Profesorii de aici adaptează atmosfera din clasă şi activităţile, astfel încât ele să răspundă intereselor şi aptitudinilor fiecărui copil în parte.

Pentru copiii cu darul cuvintelor, care îndrăgesc să comunice des şi sunt fascinaţi de cărţi, acestea sunt prima soluţie venită în ajutorul lor pentru a învăţa limba engleză. Dar cărţile pot fi o opţiune foarte potrivită şi pentru copiii care au alte tipuri de aptitudini mai dezvoltate. O carte de limba engleză trebuie să fie o invitaţie la joc, un prilej de a învăţa lucruri noi într-un mod distractiv.

Acesta este şi scopul celei mai noi apariţii editoriale a Shakespeare School – „Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland”. Ziggy, veveriţa cea isteaţă şi Zaggy, castorul cel ghiduş îi invită pe copii să descopere universul plin de aventuri al limbii engleze. Personajele prezintă bilingv cuvinte noi, în timp ce călătoresc în diverse locuri interesante, merg la cumpărături, la circ, la şcoală şi vizitează cele mai frumoase obiective din Regat. Această abordare bilingvă îi conferă copilului independenţă, nefiind neapărat necesară prezenţa adultului pentru ca acesta să desluşească aventurile celor două personaje.

Despre Shakespeare School
Shakespeare School este centrul de învăţare a limbii engleze din Bucureşti, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregăteşte anual peste 1.500 de copii şi tineri (4-25 ani). Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor şi măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul oferă cursuri anuale pentru fiecare vârstă şi nivel de performanţă, cursuri de vară, tabere de engleză în tară şi străinătate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL şi IELTS, cluburi de conversaţie cu profesor nativ şi un program de mentoring pentru părinţi.
Pentru mai multe detalii, vizitează www.shakespeare-school.ro.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns