Esti aici
Femeia.ro > Promo > Hai să jucăm leapșa și să strângem fonduri pentru pacienții cu boli grave!

Hai să jucăm leapșa și să strângem fonduri pentru pacienții cu boli grave!

HOSPICE Casa Speranței, organizația non-profit care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate complete de acest tip, lansează o nouă campanie care-și propune să transforme donațiile primite în timp de calitate pentru pacienții cu boli limitatoare de viață.

De la începutul lunii august, campania cu mesajul #oferătimp a reunit, deja, în Social Media mai multe persoane care au înțeles că stă în puterea lor să ofere cel mai de preț dar, timpul, celor care au cea mai mare nevoie de el.

Campania funcționează ca o leapșă virtuală dată între cei care susțin demersurile HOSPICE. Oricine se poate alătura, preluând virtual balonul verde pe care sunt scrise mesajul campaniei, dar și numărul de sms unde se pot face donațiile, și dându-l mai departe prietenilor și tuturor celor care pot duce mai departe inițiativa.  Timpul oferit de cei care participă la demers se transformă în câștigarea de minute de viață pentru pacienții care înfruntă boli incurabile.

Detalii aici.

Comments

comments

Lasă un răspuns