Esti aici
Femeia.ro > Promo > Horoscop pentru weekend – 29 februarie și 1 martie 2020. Schimbare de ritm

Horoscop pentru weekend – 29 februarie și 1 martie 2020. Schimbare de ritm

Horoscop pentru weekend – 29 februarie, 1 martie – Asistăm la o schimbare de ritm, provocată de Mercur cu mersul lui retrograd și de schimbările generale pe harta astrală, care va provoca o relansare pentru câteva semne zodiacale, în martie, iar pentru altele, o rupere de ritm extrem de necesară. Luna martie începe sub auspicii furtunoase, dar, la modul general, are planuri dintre cele mai bune cu fiecare dintre noi. Secretul este să fim calmi.

Berbec – Este momentul să stai acasă și să-ți tragi sufletul. Fă lucruri simple și normale. De cele mai multe ori aduc mari satisfacții. Dacă e loc de vreo petrecere nu o refuza. O să întâlnești oameni a căror prezență îți va face bine.

Taur – Totul pare copleșitor în această perioadă. Și vremea, și vremurile. Cel mai tare te încurcă starea ta, tristețile și frustrările intense pe care toți nativii le simt, dar în mai mare sau mai mică măsură. Intuiția îți spune ceva, iar rațiunea, altceva. Încearcă să găsești o cale de mijloc.

Gemeni – Cineva încearcă să te implice într-un conflict. S-ar putea să fii acuzată de ceva ce nu ai făcut și asta să-ți strice complet zilele libere. Ești supărată. Încearcă să lași problemele deoparte atunci când te vezi cu partenerul de viață. Bucură-te de fiecare clipă petrecută alături de el. Indiferent de vreme, primavara din suflet nu ți-o poate lua nimeni.

Rac – Ești foarte sociabilă și stai de vorbă cu mai multe persoane pe care le cunoști sâmbătă la o adunare. Cu unele dintre ele vei rămâne în relații strânse. Ești răsfățată de partenerul tău. Se străduiește să-ți facă o surpriză ca să te impresioneze, ceea ce-ți face acest weekend perfect!

Leu – Te îngrijorează starea materială actuală a familiei. Ai nevoie de o asigurare din partea partenerului tău, dar el nu este gata să ți-o ofere. Așa că weekendul tău este oarecum agitat și plin de întrebări. Realitatea este mult mai puțin neagră decât îți pare acum.

Fecioară – Pentru că ai primit niște bani, mergi sâmbătă prin oraș cu o persoană apropiată. Se pare că azi nu vei ieși cu iubitul tău, dar duminică vei avea parte de o surpriză. E o zi favorabilă din punct de vedere sentimental.

Balanță – Încăpățânarea de care dai dovadă te poate băga în încurcătură. Nu te mai stresa degeaba! S-ar putea să pleci cu partenerul și familia în altă localitate, în vizită la rude. E posibil să apară încurcături pe drum sau acolo unde ajungi. Ai grijă ce faci!

Scorpion – Ai parte de mai multe evenimente importante care te vor epuiza fizic și psihic. Trebuie să le faci față. Acorzi o atențiesporită partenerului de viață. V-ați îndepărtat în ultima vreme și nu vrei să-l pierzi. Așa că zilele acestea sunt perfecte ca să dezgheți relația.

Săgetător – S-ar putea să te superi pe cineva drag, dar nu vei ține mult supărarea. Îți va trece în câteva ore. Chiar dacă primești o invitație în oraș, nu te vei duce pentru că nu ai starea de spirit necesară ca să te distrezi. Amână pentru altă dată.

Capricorn – Anumite cunoștințe te evită și nu știi de ce. Prietenele nu te mai caută și te simți singură. Ai nevoie de o perioadă de singurătate ca să-ți revii din punct de vedere sentimental. E mai bine pentru tine. După o săptămână de lucru complicată, a venit vremea să te relaxezi. Astăzi ești liberă.

Vărsător – Este o zi foarte bună în care poți să strălucești. Dacă vei face asta vei atrage de partea ta tot ceea ce este benefic și pozitiv în Univers. În plus, este o zi în care ai parte de multă energie, așa că poți face ceea ce credeai că este imposibil pentru tine.

Pești – Ai fi vrut să te odihnești, însă treburile casnice sunt urgente. Energia vine și din interior! Ești foarte fericită și abia aștepți să te vezi cu iubitul tău. Te pregătești intens pentru întâlnirea cu el. Imaginează-ți că totul va fi bine și așa se va întâmpla!

Articol exclusiv online/Text: Otilia Ignat

Foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns