Esti aici
Femeia.ro > Promo > Kitul tău de prim-ajutor pentru sărbători ușoare

Kitul tău de prim-ajutor pentru sărbători ușoare

Alimentele și băuturile pe care le consumăm de sărbători pun la grea încercare sistemul digestiv, atât al adulților, cât mai ales al copiilor.

Mâncărurile grase, ouăle, zahărul și sarea în exces, băuturile carbogazoase, cele alcoolice, plus faptul că mâncăm repede și mult la o singură masă ne pot cauza neplăceri precum: dureri de stomac, senzație de „arsură”, balonare sau greață. Toate pot strica atmosfera sărbătorilor mult așteptate.

Pentru sărbători ușoare, Fiterman Pharma propune soluții rapide și utile de avut în orice situație!

Digex Forte – pentru tot ce-ți pică greu

Cu un complex de 9 enzime digestive, bilă bovină și ghimbir, Digex Forte conține o formulă inovatoare pentru a combate eficient indigestia după mese copioase sau provocată de combinații alimentare nesănătoase.

Balonix Med – pentru a nu te simți ca un balon

Calmează şi previne balonarea şi flatulenţa și elimină disconfortul abdominal.

Emetix – pentru mese și călătorii ușoare, fără greață

Combinație unică dintre vitamina B6 şi extract de ghimbir standardizat în gingerol, Emetix contribuie la reducerea stărilor de greață apărute după mesele copioase, dar și a răului de mișcare din timpul călătoriilor.

Emetix Hangover – pentru dimineți ușoare după nopți epice

Conține un complex de ingrediente active naturale și vitamine care contribuie la reducerea oboselii și a mahmurelii, la funcționarea normală a sistemului nervos, revigorează corpul și reduce senzațiile de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile.

Află mai multe informații despre produse de pe: shop.fitermanpharma.ro sau de pe facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns