Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Lensa dă startul programului RABLA LA OCHELARI de vedere 2021

Lensa dă startul programului RABLA LA OCHELARI de vedere 2021

Magazinul de optică Lensa lansează programul „Rabla la ochelarii de vedere” și oferă, în perioada 01.09.2021, ora 09:00 – 30.09.2021, ora 08:59, vouchere în valoare totală de 500 de lei.

Voucherele Rabla le poți folosi atât în showroomuri, cât și online, la orice comandă de minimum 300 lei. Îți recomandăm să nu amâni foarte mult momentul, pentru că stocurile se epuizează rapid.

Prin această campanie ”Rabla la ochelari de vedere”, Lensa dorește sprijinirea românilor să vadă bine și oferă verificarea acuității vizuale gratuit în showroomurile Lensa.

Nu rata ocazia să îți schimbi ochelarii de vedere la noua ediție a programului de reînnoire a ochelarilor de vedere! Ce trebuie să faci? Vino într-unul din showroomurile Lensa, îți schimbi ochelarii de vedere vechi (rupți, stricați, etc) cu unii noi și primești vouchere în valoare totală de 500 de lei. Voucherele se pot folosi în showroomuri sau online pe Lensa.ro la comenzi de minimum 300 lei.

Pașii înscrierii în programul „Rabla la ochelari de vedere” 2021

  1. În primul rând, te înscrii în program. Intri pe Lensa.ro și completezi formularul de înscriere, durează maxim două minute operațiunea.
  2. Pasul doi, predai ochelarii de vedere vechi unui consultant Lensa, în unul din cele 12 orașe unde avem magazine: București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.

Dacă nu ți-ai ales încă modelul preferat pentru noii tăi ochelari, acum este momentul.

  1. Specialiștii Lensa vor verifica prescripția pentru noii tăi ochelari. Dacă ai o prescripție mai veche de un an, te poți programa la o consultație gratuită.
  2. Comanzi noua ta pereche de ochelari de vedere și astfel intri în posesia voucherelor Rabla. Conform prescripției, înregistrăm comanda noilor tăi ochelari – pentru care aplicăm un voucher Rabla.
  3. Aștepți SMS-ul de ridicare a comenzii. Te vom anunța când noua ta pereche de ochelari este gata.

Important! Poți intra în posesia voucherelor doar dacă îți faci o nouă pereche de ochelari de vedere. În acest fel, poți folosi un voucher Rabla pentru noii ochelari. De asemenea, poți participa cu mai multe perechi de ochelari la programul Rabla.

În program se pot înscrie mai multe persoane de pe aceeași adresă de e-mail, dar este important să menționezi numărul total de perechi de ochelari de vedere pe care îi vei lăsa în showroomul nostru.

Beneficiarii Rabla vor primi vouchere în valoare totală de 500 lei, adică 5 vouchere de 100 de lei. Fiecare voucher în valoare de 100 de lei poate fi folosit în showroomuri și pe Lensa.ro pentru comenzi de minimum 300 de lei. Acestea nu se cumulează și nu se pot preschimba în bani sau în alte beneficii.

Cum alegem corect lentilele și ramele?

Lentilele de vedere sunt produse extrem de complexe, ce pot corecta majoritatea viciilor de refracție. Alegerea lentilelor pornește de la nevoia specifică a purtătorului, lucru care se întâmplă în cadrul unei discuții individuale cu specialiștii din showroom-urile Lensa.

Astfel, lentilele se pot personaliza în funcție de meserie sau activitate (ex: lentile pentru condus, lentile cu filtru pentru lumină albastră, lentile de soare cu dioptrii, lentile inteligente fotocromatice), dar și de tipul de viciu de refracție (ex: lentile pentru astigmatism, lentile progresive ce elimină nevoia purtării a 2 perechi de ochelari, de distanță și de aproape).

Cele mai populare lentile sunt cele ale mărcilor Essilor, Hoya, Polarizen și Zeiss.

Ramele ochelarilor oferă în ziua de azi opțiuni nelimitate pentru confort, pentru reflectarea personalității, pentru adaptarea la diversele tipuri de activități (sport, citit, condus, lucru la calculator).

Atât în showroomul Lensa, cât și pe www.Lensa.ro, clienții pot alege dintr-o gamă variată de modele de ochelari de vedere, ochelari de soare sau lentile, dar și dintr-un mix de brand-uri, printre care Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana sau Polaroid.

Lensa.ro – cel mai mare lanț de optică din România

Brandul românesc Lensa.ro este fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după opt ani se situează printre cei mai mari jucători pe piața de optică din România. Până în prezent, investițiile în dezvoltarea rețelei de magazine proprii ajung la 800.000 euro.

În magazinele Lensa se fac peste 200.000 de comenzi anual. După 8 ani de la înființare, Lensa.ro a acumulat peste 400.000 de clienţi, care au făcut peste 760.000 de comenzi. În tot această perioadă au fost oferite 225.000 de consultaţii.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns