Esti aici
Femeia.ro > Promo > Luna plina din octombrie – o sursa fantastica de energie pozitiva

Luna plina din octombrie – o sursa fantastica de energie pozitiva

In octombrie, mijlocul lunii, a avut parte de un moment foarte special. Super luna plina din seara zilei de duminica 16 octombrie. Luna plina a lunii octombrie inaugureaza o schimbare cosmica de energie, care va afecta pe fiecare in parte. Schimbarile pot fi bune sau foarte bune si ai posibilitatea de a utiliza aceasta schimbare in avantajul tau, daca vei stii sa gestionezi energia pozitiva a lunii – care se va amnifesta pe o perioada lunga de timp de acum incolo – si poti aduce schimbari majore in viata ta.

Dar, mai de ce a fost atat de speciala luna plina din mijlocul lui octombrie? Pentru ca acest moment a pozitionat luna foarte aproape de Pamant, intr-un punct de mimim al distantei dintre Pamant si Luna, iar atunci cand luna este atat de aproape ea pare cu 14 la suta mai mare si cu 30 la suta mai stralucitoare.

Astrologic vorbind, super luna din octombrie a fost in Berbec. Acest lucru aduce cu sine un tip foarte activ, entuziast si pozitiv de manifestare a energiilor. Ca atare, toate vibratiile de foc ale aventurosului Berbec sunt la un punct de maxim acest lucru creeaza o explozie de energie pozitiva.

Zodiile la Luna Noua

Berbecul este cunoscut pentru o serie de calitati printre care o exceptionala forta, putere si o capacitate speciala de a exploata partile pozitive ale vietii, indiferent cat de minore par acestea in primul moment.

Perioada care urmeaza este una a vindecarilor, fie ca sunt rani fizice sau mentale. Creste capacitatea de concentrare, forta de munca si capacitatea de a duce la bun final ceea ce iti propui mult mai usor decat in mod obisnuit. Capacitatea de concentrarea si mobilizarea exceptional fac ca fiecare pamantean sa poate gestina mai usor si mai bine si problemele si durerea fizica sau psihica. Una peste alta in urmatoarea perioada (circa 60 de zile) ne vom simti mai bine si o sa fim mult mai activi si mai energici.

Este o perioada de oportunitate care ne va ajuta sa depasim momente dificile, complicatii de toate felurile, de la cele financiare la cele sufletesti. O sa apara oportunitati surprinzatoare, interesante, care nu ar fi fost posibile. Lucrurile complicate se simplifica, cele anormale devin normale, firescul ia locul oricaror alte situatii.

Luna Plină și demonii!

Este momentul perfect pentru a actiona. Cu Luna in Berbec, toti o sa reusim sa facem ceea ce acum cateva saptamani parea imposibil. Totul cu o singura conditie: sa te misti, sa actionezi, sa ceri, sa faci!

Ce poti face pentru folosul tau? Ia o pauza de la toate relatiile toxice care iti intoxica viata. Renunta la ceea ce nu-ti place, fara regrete, fa ordine in jurul tau si in viata ta, pentru ca alegerile pe care le vei face vor fi cele bune. Fii ambitios si energic, fa-ti planuri, strategii si urmeaza-le, pas cu pas. Nu-ti lasa sentimentele neexprimate. Traieste ceea ce vrei sa traiesti, spune ceea ce simti nevoia sa spui, fii sincer cu cei pe care i-ai ocolit pentru ca nu puteai sa le spui ce gandesti.

Cum te influenteaza Luna

In general, schimbarea de energie care insoteste un moment de acest gen si care are loc de doua ori, in fiecare an, este alternativ pozitiva si negativa. De data aceasta forta binelui este uriasa si depinde doar de tine sa valorifici in interesul tau aceasta unda benefica care vine in egala masura pentru fiecare dintre noi.

Zambiti si fiti actvi. O sa reusiti!

Comments

comments

Leave a Reply