Esti aici
Femeia.ro > Promo > Luna Plină și demonii fiecarei zodii!

Luna Plină și demonii fiecarei zodii!

Luna Plină este mereu un moment de stres, de cotitură și de mare încărcătură energetică pentru oameni. De cele mai multe ori este negativă, deși Luna Plină poate să vină și cu momente de tensiune pozitivă.

Luna Plină scoate la suprafață toate nemulțumirile, toate frustrările, toate traumele și toate neîmplinirile noastre. De aici vin reproșuri, discuții și o gramadă de tensiuni care se vor calma greu și vor lăsa urme.

Fiecare zodie are monștrii ei, iar Luna Plină de acum îi scoate la suprafață. Iată demonii fiecărei zodii!

Berbec. Tensiuni maxime, nemulțumire, nervi și agitație fără rost. Berbecii sunt absurd de critici, netoleranți, chiar agresivi și răi, în cel mai pur sens al cuvântului. Enervarea îi face neputincioși, capricioși și plini de mofturi.

Taur. Răscolesc amintiri și fac un potop de reproșuri. Se ceartă cu toată lumea, pretind locul întâi deși nu-l merită, cer confirmări pe care nu le primesc, sunt extrem de nervoși, lipsiți de inspirație, triști și îmbufnați!

Gemeni. Se simt eliminați din grupul lor, din viața de familie. Lumea toată merge înainte fără ei, iar frustrarea lor este maximă. Se cramponează de trecut și sunt excesiv de timorați și speriați de tot ce este în jurul lor.

Rac. De regulă calmi vor fi agresivi. Vor hărțui pe cei din jurul lor, vor să facă ordine, vor să fie autoritari și stârnesc un val de dispute inutile.

Leu. Sunt într-o fază de furie necontrolată. Sunt speriați, agresivi, dominatori, răzbunători, extrem de încrâncenați și foarte lăudăroși.

Fecioară. Luna Plină le face hiperactive până la absurd. Sunt critice, mult mai mult decât sunt ele de obicei, sunt neatente, ursuze, certărețe.

Balanța. Nu sunt afectate direct dar cad victime demonilor celorlalți și nu se pot abține să nu intre în horă. Se vor certa cu toți și vor avea o stare de tensiune care nu le este caracteristică.

Scorpion. Se simt abandonați, trădați, ignorați, sunt morocănoși și puși pe harță. Se tem de viitor, au o stare de panică fară sens pe care nu o pot controla.

Săgetător. Se luptă cu toată lumea, nu au nici o logică în reacțiile lor, nu au nici un plan, nu se mai regăsesc, se simt  discreditați, desi problemele sunt doar în mintea lor și le amplifică absurd, singuri.

Capricorn. Sunt într-o maximă criză existențială. Se simt fără soluții, depășiți, învinși, sunt copleșiți de dezinteresul altora, de amânări și eșecuri.

Vărsător. Nu se pot concentra, sunt frustrați emoțional, nu-și găsesc locul, sunt incapabil să se concentreze, să planifice, sunt lipsiți de ambiție și voință.

Pești. Marea lor problemă este căreacționează exagerat, inutil și brutal. Sunt irascibili, acri, lipsiți de chef și dezamăgesc și sunt dezamăgiți.

Cum depășim aceste momente oribile? Controlând ceea ce spunem, ceea ce facem și evitând orice conflict. Ne calmăm în câteva zile, dar în normal întăm abia la finele lunii martie…. Rabdare, deci!

Citeste si:

 

 

 

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns