Esti aici
Femeia.ro > Promo > Nunta cu tematica de bal mascat

Nunta cu tematica de bal mascat

Fie ai stabilit data nunții în preajma sărbătorii (de import) Halloween, fie ești o fire jucăușă și ți-ai dorit să organizezi o nuntă cu adevărat deosebită, petrecerea cu tematică de Halloween este mai ușor de organizat decât ți-ai fi imaginat!

[*Mister si clasa: nunta cu tematica unui bal mascat venetian*][1]

Oferă-le chiar tu invitaților măștile. La finalul invitației la bal mascat, vei adăuga mențiunea că recuzita (măștile) este asigurată de amfitrioni și că ei nu trebuie să vină de acasă decât cu buna dispoziție.

Costuri. Dacă vei achiziționa măști din ceramică te vei confrunta cu un cost destul de mare, însă dacă vei organiza o nuntă restrânsă, așa cum se întâmplă de obicei atunci când organizezi o nuntă cu petrecere tematică, nu te te vor ”îngropa”. Limitează-te la niște măști din carton sau textil, care pot fi și personalizate.

[*Cum sa reduci cele mai mari costuri ale nuntii*][2]

Miri trebuie să poarte măști din același set. Dacă vreți, puteți să fiți un cuplu de super-eroi sau să purtați 2 jumătăți ale aceleași măști, în funcție de preferințele voastre. Măștile venețiene, sunt de asemenea, foarte apreciate și foarte aspectuoase. Costumațiile ”fancy” nu vă lipsesc, în mod evident.

Invitații sub formă de mască. Oferă-le invitaților cu care te întâlnești personal invitații simple, pe care să le poată personaliza. Cele mai apropiate prietene vor fi extrem de încântate de provocare, deși le dă puțin cam multă bătaie de cap celor mai puțin îndemânatice.

[*Jocuri simpatice pentru petrecerea burlacitelor*][3]

Petrecerea burlăcițelor ”șezătoare”. Ai nevoie de o mână de ajutor pentru a confecționa măști? Nimic mai simplu, invocă-ți domnișoarele de onoare (cât mai multe sperăm) la o seară de lucru manual. Tu le pui la dispoziție materia primă: măști simple, standard, adeziv, pene, pietre colorate, hârtie colorată, foarfeci, vopseluri, pensule, etc.

Descarcă tipare de măști de internet, pe care le poți printa și decupa chiar tu acasă împreună cu câteva ajutoare. Vei găsi de la măști de super eroi, la măști de animăluțe simpatice și altele.

[*Cum incluzi animalele de companie in nunta?*][4]

Prejudecățile. Desigur că vor exista și ”cârcotași” care nu vor fi dispuși să poarte măștile nici motivați cu un pupic din partea miresei, ori încurajați cu un cocktail puțin mare tare. În cazul altora, vârsta își va spune cuvântul, așa că nu este cazul să te neliniștești deloc. Fii înțelegătoare și lasă-le posibilitatea să se distreze așa cum își doresc.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/mister-si-clasa-nunta-cu-tematica-unui-bal-mascat-venetian
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-reduci-cele-mai-mari-costuri-ale-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/jocuri-simpatice-pentru-petrecerea-burlacitelor
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-incluzi-animalele-de-companie-in-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns