Esti aici
Femeia.ro > Promo > Oracolul culorilor

Oracolul culorilor

Ai vreo întrebare care te frământă, vrei să ştii ce îţi aduce viitorul apropiat? Apelează la acest oracol al culorilor şi destinul va întredeschide pentru tine uşa către ziua de azi și către zilele ce vor veni!

Divinaţia cu ajutorul culorilor e o practică veche şi, se spune, nu tocmai lipsită de temei. Se ştie deja că fiecare culoare are o vibraţie anume, ce ne influenţează starea de spirit, ne dă energie sau, dimpotrivă, acţionează ca un „vampir energetic“, care ne poate determina să întreprindem sau nu nişte acţiuni (de exemplu, albastrul taie pofta de mâncare; dacă alegem veselă de această culoare, vom mânca mai puţin şi astfel, într-un mod simplu, ajungem să pierdem în greutate).

Pentru a citi în culori ce anume te aşteaptă în următorul interval, trebuie să ajuţi oracolul punându-i întrebări simple, concrete, de genul: „Să accept jobul care mi s-a oferit?“ Sau: „Mai sunt şanse pentru relaţia noastră?“ Ocoleşte întrebările abstracte, filosofice, precum „care o fi rostul meu pe pământ?“ Pentru acest tip de întrebări încă nu s-a descoperit niciun oracol…

Pregătirea cartoanelor

Dintr-un carton mare și alb, decupează nouă forme de mărimea unei cărţi de joc. Lasă un carton alb, iar pe celelalte colorează-le în roşu, roz, verde, portocaliu, albastru, violet, gri şi maro. Dacă ţi-e greu să le colorezi în întregime, poţi face doar un disc colorat în centrul lor, dar, pentru o vibraţie puternică, e mai bine să fie colorate complet. Întoarce apoi cele nouă cartoane cu partea colorată în jos, inclusiv pe cel alb, dacă fețele diferă, apoi amestecă-le şi formulează în gând întrebarea. Trage un carton şi citeşte mai jos interpretarea culorii lui. Oracolul va spune ce anunţă cartonul ales pentru perioada imediat următoare şi ce ai de făcut chiar azi pentru împlinirea dorinţei tale. Această pasienţă se face dimineaţa, întrucât cuprinde sfaturi şi previziuni pentru ziua în curs.

ROŞU

Simbolizează viaţa, puterea, pasiunea, dorinţa. Invocat de gânduri negative, roşul duce la pericol, la accidente ce se pot solda cu distrugeri.

Ce anunţă. Totul se va întâmpla foarte repede, cu multe răsturnări de situaţie. Nu încerca să controlezi evenimentele, lasă-te în voia lor, iar şansele ca lucrurile ca să iasă cum vrei tu vor creşte.

Ce ai de făcut azi. Ieşi din rutină, fii îndrăzneaţă şi preia iniţiativa. Odată ce ai decis ceva, nu te răzgândi. Fă totul cu calm şi fără repezeală; altfel, te poţi arde cu propriul foc.

ROZ

E culoarea frumuseţii, delicateţii, tandreţei şi poftei de viaţă. Poate evoca însă şi un caracter imatur, egoism şi situaţii imprevizibile.

Ce anunţă. Fericire! Te aşteaptă clipe în care vei sări în sus de bucurie, deci e clar că lucrurile vor merge în direcţia dorită.

Ce ai de făcut azi. Distrează-te, mergi la shopping, încearcă să uiţi de probleme, iar ăsta va fi primul pas către rezolvarea lor. Lasă pe mâine şedinţele sau discuţiile grave în familie.

VERDE

E simbol al creşterii, dezvoltării, renaşterii şi speranţei. Semn de tinereţe şi putere fizică, verdele poate însemna şi versatilitate sau nepăsare.

Ce anunţă. Ai nevoie de un element nou în viaţa ta pentru a pune lucrurile pe roate. Un nou job, alt partener sau măcar pantofi noi! Elementele de noutate grăbesc împlinirea dorinţei.

Ce ai de făcut azi. Trăieşte clipa şi ai încredere în tine şi în cei din jur. Totul se va clarifica dacă renunţi măcar pentru o zi la grăuntele îndoielii. Mizează pe argumente şi pe întocmirea unei liste de priorităţi.

PORTOCALIU

Reflectă simbioza dintre trup şi spirit. Cea mai plăcută nuanță de oranj e obţinută din proporţii egale de roşu şi galben şi semnifică echilibrul perfect dintre frumuseţea exterioară şi cea interioară.

Ce anunţă. Te vei lovi de oameni care au nevoie de tine, iar tu, la rându-ţi, ai mare nevoie de cei din jur. Atât în viaţa personală, cât şi la serviciu, e nevoie să dai ca să primeşti. Urmează o perioadă propice angajamentelor semnate. Așadar, pune totul pe hârtie!

Ce ai de făcut azi. Deschide-ţi inima şi cufărul cu amintiri. Sună-ţi prietenii pe care nu i-ai auzit de mult, părinţii, foştii colegi. De la aceştia poate veni un ajutor nesperat.

ALB

E o nonculoare, combinaţie a tuturor culorilor. Simbolizează puritatea, începutul, înţelepciunea şi înseamnă totul sau nimic în drumul spre succes. Ca să câştigi, trebuie să rişti.

Ce anunţă. Fiecare zi de care ai parte e, dimineaţa, ca o foaie albă de hârtie. Posibilităţile sunt nelimitate și depinde doar de tine cum îţi scrii povestea. Dacă ai tras cartonul alb, nu te uita în jur după răspunsuri şi soluţii, caută-le în tine şi le vei găsi!

Ce ai de făcut azi. Încearcă să asculţi mai mult decât să vorbeşti, lăsând la o parte prejudecăţile. Nu grăbi lucrurile, chiar dacă simţi că nu se întâmplă nimic deosebit. Secretul reuşitei zilei de azi e tocmai aşteptarea.

ALBASTRU

E culoarea libertăţii şi infinitului. Pentru vechii egipteni, albastrul simboliza adevărul suprem ca temelie a deciziilor înţelepte şi a păcii.

Ce anunţă. Te aşteaptă momente pline de însemnătate pentru ce-ţi doreşti, dar încearcă să păstrezi în echilibru balanța dintre visuri şi realitate. Ca să ai câştig de cauză, renunţă la ceva, fie şi la un mic tabiet.

Ce ai de făcut azi. Răspunsul la întrebarea care te frământă e ca un puzzle şi-l vei afla punând la locul lor bucăţi mici de informaţie. Trebuie să ai răbdare. Ciulește urechile şi fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău!

GRI

Simbolizează neutralitatea, echilibrul, dar şi lipsa de curaj în luarea unor decizii ferme. E culoarea care îndeamnă la melan-colie şi naşte incapacitatea de a acţiona în interes propriu.

Ce anunţă. Dacă stai pe margine, e clar că nu vei reuşi, iar griul cam asta spune că o să faci. Îi poţi neutraliza vibraţia evitând pe cât posibil să fii singură cu gândurile tale. Înconjoară-te de oameni veseli şi optimişti!

Ce ai de făcut azi. Ţine pentru tine intenţiile, planurile, visurile. Azi, parcă toţi vor să-ţi pună beţe-n roate şi să te îndepărteze de ce-ţi doreşti. Cum şi mâine e o zi, las-o pe asta să treacă fără să te bazezi prea mult pe ea.

VIOLET

Simbolizează spiritualitatea, e poarta de culoare către energiile divine. Evocă faptul că, deseori, oricum am gândi şi am acţiona, rezultatul nu depinde de noi.

Ce anunţă. Problema care te frământă se va rezolva de la sine şi situaţia se va îmbunătăţi pe nesimţite, trebuie doar să crezi că se va întâmpla asta. Vor ieşi la iveală secrete care te vor surprinde, ba chiar te vor şoca, dar, dincolo de acest hop, drumul va fi mai uşor.

Ce ai de făcut azi. Un eveniment te va lăsa fără glas şi va trebui să reflectezi pe marginea lui. Nu ezita să ceri sfatul unei persoane de încredere şi nu te descuraja. Tot răul spre bine!

MARO

Culoarea pământului semnifică forţă şi pragmatism, simplitate şi dorinţă de siguranţă. Arată că uneori noi, oamenii, complicăm foarte mult lucrurile, când ele, în esenţă, sunt foarte simple.

Ce anunţă. Lasă caii verzi pe pereţi şi coboară cu picioa-rele pe pământ. Întrebarea ta îşi va găsi un răspuns care să te avantajeze dacă şi numai dacă îţi vei asuma responsabilitatea. Pentru ce vrei să construieşti acum îţi trebuie un teren solid: capital serios în business, sentimente limpezi în dragoste.

Ce ai de făcut azi. Ascultă vocea raţiunii mai mult decât pe cea a inimii. Nu-i prea romantic, dar acum e mai sănătos. Fii realistă, bazează-te pe lucrurile concrete, nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard!

Articol preluat din ediția de octombrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Alina Grozea

Sursa foto: Fotolia

Comments

comments

Leave a Reply