Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) 7 lucruri pe care le poți cumpăra cu doar 500 lei pentru nunta ta

(P) 7 lucruri pe care le poți cumpăra cu doar 500 lei pentru nunta ta

Ca viitoare mireasă îți dorești să respecți toate tradițiile, să îmbraci o rochie inedită și să oferi invitaților tăi câteva momente-surpriză care să contribuie la construirea celor mai frumoase amintiri de la nunta ta. Însă știi deja că toate aceste detalii presupun un venit suplimentar, foarte bine gândit, care să îți permită să îți îndeplinești visul de a avea parte de o zi perfectă.

Așadar, te întrebi, pentru început, care ar fi lucrurile pe care le-ai putea achiziționa la un preț mai mic, astfel încât să poți bifa cât mai multe dorințe din lista ta?

Iată cum poți economisi achiziționând lucruri pentru nuntă cu doar 500 RON!

Pentru a organiza nunta trebuie, întâi de toate, să știi câți invitați vor participa. De cele mai multe ori, bugetul este cel care împiedică îndeplinirea completă a visului de a avea parte de o nuntă perfectă. Așadar, să presupunem că la nuntă ta vor participa, în medie, 100 de invitați. Ce poți achiziționa pentru aceștia, alocând un buget de 500 RON?

  1. Invitațiile pentru nuntă

Fără doar și poate, invitațiile de nuntă sunt responsabile de prima impresie pe care oaspeții tăi și-o vor face referitor la petrecerea care va avea loc în data stabilită. O recomandare pentru tine poate fi Mandiva.ro, locul în care vei putea găsi invitații de nuntă cu prețuri începând de la 0,34 de bani, cu design inedit, în funcție de personalitatea voastră dei cuplu, dar și de stilul pe care îl propui pentru cea mai importantă zi din viața ta.

2. Mărturiile

Mărturiile de nuntă sunt accesorii incluse recent în preferințele tinerilor căsătoriți din dorința de a le oferi invitaților o mică atenție care să le reamintească de evenimentul la care au participat. Așadar, ai posibilitatea de a achiziționa mărturii de nuntă inedite la un preț care să nu te dezavantajeze. Un pont în această direcție ar putea fi fotografia tip magnet pe care să o oferi invitaților la finalul nunții.

3. Plicurile pentru bani

Plicurile în care invitații vor așeza darul pentru ca tinerii căsătoriți să pornească cu dreptul în noua viață sunt detalii foarte importante care trebuie să se încadreze perfect în decorul stabilit pentru nuntă. Așadar, este indicat să alegi plicurile pentru bani în funcție de cromatica sălii, de stilul acesteia (elegant sau rustic), dar și de personalitatea voastră.

4. Florile pentru invitați

Florile pe care tu ca mireasă le vei pune în piept invitaților tăi sunt detalii pe care nu ai cum să le omiți la nunta ta. Astfel, în funcție de preferințele tale, ai posibilitatea să alegi între flori artificiale și flori naturale. Ține cont de faptul că trebuie să ai la îndemână și flori de rezervă în cazul în care vor veni invitați care nu ți-au confirmat prezența la nuntă.

5. Căsuța pentru bani

Pentru că la fiecare nuntă se oferă tinerilor căsătoriți plicuri cu bani, alege ca acestea să fie oferite într-un mod inedit, prin intermediul unei căsuțe frumos amenajate. Alege o căsuță pentru bani în funcție de decorul sălii în care va avea loc evenimentul, dar și de tematică predominantă a nunții.

6. Numere de masă

Fii organizată și poziționează pe fiecare masă câte un număr care să te ajute să identifici locul pe care l-ai stabilit pentru fiecare invitat în parte. Pentru ca totul să fie perfect, alege modele interesante de carduri cu numere pentru invitați care să se asorteze cu tematica nunții.

7. Lampioane sau baloane

Ca orice mireasă, îți dorești ca nunta ta să fie de neuitat atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi. Așadar, dacă plănuiești să oferi un moment-surpriză nuntașilor, o variantă minunată atât pentru tine, cât și pentru bugetul alocat, este să propui ca la miezul nopții să lansați câteva lampioane sau, de ce nu, un mănunchi cu baloane care să zboare către cer. Spectacolul va fi unul inedit, iar fotografiile de la nuntă îți vor dovedi, o dată în plus, că merită să investești în organizarea unui asemenea moment.

Iată 7 accesorii care pot face diferența în ceea ce privește planificarea unui eveniment menit să se desfășoare o singură dată în viața unui cuplu. Cu siguranță, te vei descurca de minune dacă alegi să faci investiții inteligente, care să îți permită să bifezi cât mai multe detalii pe care le urmărești la nunta visurilor tale.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns