Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Bucură-te de un ritual de relaxare înainte de nuntă

(P) Bucură-te de un ritual de relaxare înainte de nuntă

Pregătirile pentru nuntă sunt adesea solicitante, ceea ce vine la pachet în mod inevitabil cu foarte mult stres. În același timp, în calitate de mireasă, ar trebui să te bucuri de cât mai multe ore de somn și relaxare pentru ca pozele din ziua nunții să fie ceea ce ți-ai dorit. Dacă te gândești cum poți să le combini pe toate, venim noi cu o soluție în ajutorul tău: poți face cumpărăturile de nuntă în AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, unde găsești cel mai mare mix de magazine și să te bucuri în același timp de Ritualul de relaxare. Cum? Este foarte simplu.

AFI Cotroceni a dat startul primului Ritual de Relaxare la mall. Dacă alegi să te relaxezi folosind serviciile partenerilor programului, vei fi răsplătită cu un premiu surpriză. Probabil că nu te-ai gândit niciodată că poți combina astfel utilul cu plăcutul, dar mai ales shopping-ul cu un moment prelungit de răsfăț.

Proiectul se va desfășura pe tot parcursul anului 2019.

ritual de relaxare

Până pe 31 mai te poți prezenta la Info Desk cu bonuri din aceași zi care dovedesc că ai trecut la cei patru parteneri ai campaniei curente: Museum of Senses, Nala, Paul, Gett’s Color Bar și vei primi automat un premiu surpriză.

Mai multe detalii despre campanie, precum și regulamentul pot fi consultate aici.

 

 

 

 

Sursă foto: shutterstock

Comments

comments

Leave a Reply