Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Costume de baie întregi

(P) Costume de baie întregi

costume de baie intregi

Eşti în căutarea celor mai frumoase şi mai în voga modele de costume de baie pentru această vară? Nu mai căuta. Alege şi tu costume de baie întregi, foarte şic şi foarte stilate, dar şi cea mai bună alegere pentru cele mai pudice dintre voi.

Soare, plajă, vacanţă şi… neapărat costume de baie intregi în această vară, se pare. Se pare că şi în această vară, costumul de baie va face ravagii în rândul celor mai înrăite fashioniste.

Da, se pare că în acest an cel mai în vogă şi cel mai popular, va fi costumul de baie întreg. Şi nu are de ce să se teamă de faptul că tradiţionalul costum cu bikini sexy îi va face concurenţă. Ba din contră. Este retro, este glamour, modern şi cu aluri sportswear. Foarte în vogă, acesta este cel care pune cel mai bine în valoare silueta şi care te ajută în acelaşi timp să ai cel mai glamour look.

Pe plajă, în vara anului 2020, cele mai frumoase costume de baie întregi se poartă cu cele mai frumoase imprimeuri, asimetrice sau cu cele mai sexy decupaje. Da, poţi face şi tu din modelele în vogă de costume de baie întregi un atu de preţ în materie de seducţie, cu condiţia însă să alegi aşa cum trebuie.

Iată mai întâi principalele tendinţe pe care să mizezi:

  • costumele de baie întregi cu bretele asimetrice care vin cu un plus de stil şi de originalitate… chiar dacă nu te vor lăsa să te bronzezi simetric, ci cu urme!
  • volănaşele revin şi ele pe costumele de baie întregi, dar dacă ai un bust mai voluminos, cel mai bine ar fi să le eviţi.
  • în ceea ce priveşte imprimeurile, trebuie să le alegi pe cele exotice, cu flori, mai ales cele exotice.
  • în schimb, dacă ai pieptul mai mic, poţi miza pe un costum de baie întreg cu un decolteu foarte adânc. Este cel care îţi va conferi o alură foarte sexy, de femme fatale. Cel cu detalii foarte în vogă este cea mai bună alegere.
  • costumele de baie retro sunt şi ele foarte populare în acest an. Vei obţine astfel, cea mai frumoasă alură pin-up pe plajă. Iar cele mai îndrăzneţe dintre voi vor alege cu siguranţă un model roşu, ca şi cel din Baywatch.
  • fundiţele şi şireturile sunt cele mai frumoase detalii ale acestui an. Arată foarte bine pe umeri, la nivelul bustului, în spatele costumului sau în lateral.
  • cele mai frumoase costume de baie întregi au o curea în acest an, ducându-ne cu gândul la anii 1960 sau 1970 şi punând talia de viespe în valoare.

Un must-have din dressing, costumul de baie întreg ştie cum să se facă atât clasic, cât şi îndrăzneţ sau mai sexy. Pe malul mării sau la o piscină care ne face să ne simţim într-o lagună albastră, se poate purta peste tot cu eleganţă şi rafinament.

Deci, tu ce costum de baie vei purta în această vară? Cu siguranţă că îţi vei alege mai multe modele de costume de baie întregi! Trebuie doar să ajungi pe https://www.neer.ro

 

Sursă foto: neer.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns