Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Cremele Dacoderm, extract de sănătate!

(P) Cremele Dacoderm, extract de sănătate!

crema dacoderm

Îţi doreai o gamă de creme fără chimicalele folosite în mod uzual în cremele dermatocosmetice? Care să se bazeze pe puterea plantelor medicinale şi să fie eficiente şi plăcut de folosit?

Răspunsul este dat de noua linie de creme dermatocosmetice şi terapeutice de la Dacia Plant: Dacoderm!

Cremele Dacoderm conţin extracte naturale de cea mai bună calitate, uleiuri esenţiale şi ingrediente naturale. Sunt produse cu grijă faţă de mediul înconjurător şi nu sunt testate pe animale. Pe scurt, Dacoderm înseamnă:

  • Peste 92% ingrediente naturale: conţin extracte şi ingrediente naturale din plante medicinale
  • Reţete originale: realizate pe baza studiilor ştiinţifice şi a cercetărilor efectuate de specialiştii Dacia Plant
  • Fără parabeni: parabenii pot mima hormonii organismului şi pot interfera cu funcţiile sistemului endocrin
  • Fără parfum de sinteză: păstrează mirosul natural al plantelor şi nu prezintă pericol de toxicitate, alergii sau iritaţii
  • Fără coloranţi artificiali: naturale şi plăcute, ca şi plantele din care sunt făcute
  • Concentraţie mare de ingredient activ: fiecare produs Dacoderm are o cantitate optimă de ingrediente active pentru rezultate excelente
  • Fără teste pe animale: respectăm natura şi mediul înconjurător şi de aceea nu testăm produsele noastre pe animale.

Vedetele Dacoderm

Dacoderm este pregătit cu creme pentru îngrijirea zilnică şi pentru ameliorarea micilor neplăceri uzuale: picioare obosite, varice, arsuri uşoare, hemoroizi, dureri articulare. Este gama perfectă pentru întreaga familie, fiind mereu acolo unde este nevoie de ajutor rapid!

CREMĂ DE GĂLBENELE

Antibacterian, antiseptic, hidratant, cicatrizant, regenerant

Ajută la crearea țesutului de granulație și accelerează vindecarea rănilor. În acelaşi timp este o cremă excelentă pentru hidratarea pielii, fiind recomandată persoanelor cu pielea uscată pentru un ten neted şi elastic.

CREMĂ DE TUIA

Tonic pentru piele, antibacterian, balsamic, cicatrizant

Crema de tuia este un adevărat balsam pentru piele şi ajută la ameliorarea problemelor epidermei şi la ameliorarea simptomelor infecţiilor fungice (negi).

CREMĂ PENTRU ARSURI UŞOARE

Aloe, alantoină, cătină, propolis şi gălbenele

Indiferent dacă vorbim de arsuri minore din mediul casnic sau arsurile solare uşoare, crema Dacoderm ajută la ameliorarea lor rapidă. Principiile active din aloe, alantoină, cătină, propolis şi gălbenele ameliorează durerea şi mâncărimea, ajută la vindecare şi la reducerea aspectului cicatricilor.

CREMĂ PENTRU CĂLCÂIE

Alantoină, măsline, mentă, uree

Călcâiele crăpate sunt rezultatul pielii extrem de uscate şi pot fi şi o sursă de infecţii. Crema de călcâie Dacoderm conţine un amestec unic de alantoină şi uree care hidratează, înmoaie pielea şi îndepărtează pielea uscată. Efectele emoliente sunt potenţate de extractul de măsline, iar menta adaugă o senzaţie răcoroasă şi plăcută la fiecare aplicare.

CREMĂ PENTRU PICIOARE OBOSITE

Mentă şi ardei iute

Imediat după aplicare, ingredientele active intră în acţiune şi crema pentru picioare obosite vă va îndepărta cu delicateţe tensiunea şi greutatea pe care o resimţiţi după o zi grea. Extractul de ardei iute ajută la stimularea circulaţiei, iar menta răcoreşte şi ajută la alungarea durerii şi a senzaţiei de picioare umflate!

CREMA PENTRU DURERI ARTICULARE

Gheara-diavolului, untul pământului, camfor şi ienupăr

Aplicată constant, crema vă ajută să amelioraţi durerile articulare, să vă îmbunătăţiţi circulaţia şi să stimulaţi circulaţia sangvină. Crema este un ajutor nepreţuit pentru cei care suferă de dureri articulare sezoniere sau cronice.

GEL HEMOROIDAL

Cu extract de gălbenele, tătăneasă şi propolis

Răcoros şi uşor, gelul hemoroidal ameliorează presiunea, durerea şi disconfortul aduse de hemoroizi. Aplicat regulat, gelul reduce inflamaţia, răcoreşte, hidratează şi calmează iritaţia.

GEL VARICE

Cu LegActif (extracte de ghimpe pădureţ, lămâie şi splinuţă), uleiuri de camfor şi ienupăr, extract de castane  

Gelul pentru varice este excelent pentru reducerea aspectului varicelor umflate şi pentru ameliorarea durerii, mâncărimii şi disconfortului. Formula sa unică este completată de complexul LegActif, bogat în flavonoide şi saponine steroidice. LegActif stimulează circulaţia sângelui, reducerea edemelor şi ameliorarea sindromului picioarelor obosite.

V-au convins cremele Dacoderm? Le găsiţi acum în majoritatea farmaciilor şi magazinelor naturiste, dar şi la raioanele de cosmetice şi produse naturale din marile lanţuri de magazine!

Dacia Plant înseamnă viaţă sănătoasă! Dacoderm este esenţă de sănătate pentru fiecare dintre noi!

Comments

comments

Lasă un răspuns