Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Cum să găsești parfumul care ți se potrivește

(P) Cum să găsești parfumul care ți se potrivește

parfumul potrivit

Te-ai îmbrăcat bine, ai ales o încălțăminte asortată și câteva accesorii de bun gust. Ce mai lipsește? Un parfum care să completeze totul și care să-ți anunțe prezența într-un mod discret. Câteva sfaturi despre cum să găsești aromele potrivite și cum să le porți cel mai bine. Și de cumpărat? Niciun stres, pentru că poți să le iei în rate, la eMAG.

E bine să te dai cu parfum la scurt timp după ce ai ieșit din duș, însă important e ca pielea ta să fie uscată. Parfumul interacționează cu pielea ta, creând o notă unică, personală. Câteva din zonele cele mai populare sunt: pe gât, în spatele urechilor, pe piept și pe încheieturi. S-ar putea să nu-ți fie foarte confortabil cu parfumul pe gât, întrucât, dacă aroma e prea intensă, s-ar putea să te enerveze cantitatea de parfum pe care o vei simți continuu. Pentru serile romantice, parfumul în spatele urechilor va face o impresie plăcută, pentru că acesta se simte cel mai plăcut în momentul în care vă vedeți și vă îmbrățișați.

Apa de parfum ține mai mult decât apa de toaletă. E important să știi diferențele dintre termeni înainte să cumperi. Cel mai mult, ca durată, țin cele catalogate cu „Perfume” și cel mai puțin cele cu denumirea „eau Friche” cu apa de colonie ocupând penultimul loc în acest clasament. Pentru sezonul de iarnă, alegem parfumuri cu note lemnoase, cu un aer picant. Pentru sezonul călduros putem merge pe note citrice sau marine.

Durează ceva timp până să ne găsim parfumul semnătură, cel care ne definește prezența și în care ne simțim cu adevărat noi înșine. Important e să experimentezi și să nu te rezumi doar la cele mai populare opțiuni. Cât despre oferirea acestora pe post de cadou, cu asta chiar nu trebuie să experimentezi prea mult! Dacă ești foarte familiarizat cu celelalte parfumuri pe care le are persoana căreia vrei să-i dăruiești unul nou și dacă ai mare încredere în nasul tău, poți alege ceva similar, care chiar crezi că i s-ar potrivi. Dacă situația nu este tocmai așa, poți merge la sigur, cumpărând unul dintre parfumurile pe care persoana respectivă le are deja și pe care le folosește frecvent. Pentru că o aromă apreciată va fi mereu bine primită.

Acum că știi ce e de făcut și ce nu, ești gata să pornești în căutarea aromei perfecte pentru tine și, cu un card bun precum CardAvantaj, poți cumpăra liniștit produsul preferat.

 

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns