Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Epilarea definitivă – un vis împlinit pentru multe femei

(P) Epilarea definitivă – un vis împlinit pentru multe femei

epilare definitiva

Femeile s-au aflat mereu în căutarea celor mai bune metode și tehnici de înfrumusețare, iar îndepărtarea părului nedorit de pe corp este unul dintre aspectele care le-a preocupat pe acestea. De-a lungul timpului, ele au încercat tot felul de metode de epilare – unele reușite, altele mai puțin reușite sau cu rezultate pe termen scurt. În Egiptul Antic, de exemplu, femeile se epilau utilizând zahăr, în Asia foloseau ața ca instrument de epilat, iar în zilele noastre printre cele mai adoptate tehnici se numără epilatul cu lama, cu ceară sau cu cremă depilatoare. Cea mai eficientă metodă, însă, cu rezultate de excepție, s-a dovedit a fi epilarea definitivă cu laser, invenție care a însemnat mult pentru majoritatea femeilor, oferindu-le posibilitatea de a scăpa de părul nedorit pe o perioadă îndelungată.

Ce preț are epilarea definitivă cu laser?

Înainte de a recurge, însă, la epilarea definitivă cu laser, multe femei își fac griji în privința costurilor pe care le implică o astfel de procedură. Dacă te gândești să apelezi la serviciile premium ale unui centru de înfrumusețare, ar trebui să știi că prețul unei epilări definitive nu este chiar atât de piperat precum crezi. După câteva calcule simple, vei putea constata că procedura nu este mai scumpă decât vizitele efectuate la centrele de cosmetică în decursul a 2-3 ani, unde tehnicile de epilare dau rezultate doar pe termen scurt, din păcate.

De câte ședințe de epilare definitivă am nevoie?

Laserul ELYSION poate trata cu succes aproape orice zonă a corpului, indiferent că este vorba despre față, sâni, axilă sau zona inghinală. Așadar, epilarea definitivă cu laser se numără printre metodele preferate de multe dintre femei datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă, dar va trebui să urmezi cu sfințenie indicațiile oferite de medicul estetician.

Dacă te întrebi care este numărul de ședințe la care ar trebui să mergi, ar trebui să știi că specialiștii în dermatologie estetică recomandă un minim de 6-8 ședințe de epilare definitivă dacă îți dorești rezultate eficiente. Însă, cel mai indicat ar fi să îi adresezi esteticianului toate întrebările pe care le ai, pentru a primi lămuririle necesare.

De ce să alegi epilarea definitivă cu laser

  • Economisești timp și bani;
  • Scapi de procedurile dureroase pe care le implică procedurile tradiționale de epilat;
  • Te bucuri de rezultate încă de la prima ședință;
  • Beneficiezi de o procedură sigură și plăcută;
  • Eviți riscurile de iritație ale pielii care apar în urma tehnicilor tradiționale de epilare;
  • Scapi de părul nedorit pe o perioadă îndelungată;

Clinica Yiara, printre cele mai modernizate clinici de înfrumusețare

Cu o echipă de esteticieni bine pregătiți, cu expertiză în domeniul dermatologiei estetice și având dotări ultramoderne, clinica Yiara pune la dispoziția clientelor cele mai bune metode și tehnici de înfrumusețare și slăbire noninvazivă.

Clinica de dermatologie estetică asigură astfel cele mai bune rezultate pe toată durata procedurilor estetice, indiferent că vorbim despre tratamente cu laser, tratamente corporale sau faciale, proceduri de epilare definitivă. Printre tehnologiile pe care le folosesc specialiștii Yiara se numără, criolipoliză, velashape și IPL.

Comments

comments

Lasă un răspuns