Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Sfaturi pentru o iarnă mai confortabilă acasă

(P) Sfaturi pentru o iarnă mai confortabilă acasă

iarna confortabila

Iarna vine cu bune și cu rele. Sau am putea spune, cu reci și calde. Pe de-o parte, vremea devine tot mai neprietenoasă, friguroasă și umedă, pe de altă parte, e sezonul sărbătorilor, al luminițelor și timpului petrecut în hibernare. Dacă aveai de gând să schimbi unele lucruri prin casă, să renovezi, să văruiești sau să-ți iei altă mobilă în rate, e bine să iei în calcul și câteva sfaturi pentru mai mult confort pe timpul iernii.

Nu te teme de culori

Cenușiul rece de afară își găsește leacul doar cu o doză sănătoasă de culoare la interior. Nu trebuie să exagerezi, dar poți adăuga pete de culoare prin anumite piese de mobilier, cum ar fi canapeaua sau masa din sufragerie. Asortează-le cu decorațiuni vesele sau, dacă ai de gând să transformi complet camera, vopsește peretele central în culoarea ta preferată. În bucătărie sau baie, poți obține efecte similare dacă alegi o gresie sau o faianță cu motive florale sau gemoterice colorate. Singura condiție este să nu procedezi la fel și pentru faianță, și pentru gresie. Un contrast va scoate în evidență și mai mult culorile.

Să fie lumină!

Poate că nu mai poți schimba acum mărimea ferestrelor, dar cu siguranță poți alege draperii mai puțin opace. Invită cât mai multă lumină naturală și nu te feri de priviri indiscrete. Nordicii nu au astfel de probleme, de altfel, nici nu prea folosesc jaluzele. Ci se bucură de fiecare rază de soare care le pătrunde în casă. Acompaniază lumina naturală cu lămpi, beculețe și lumânări. Ai grijă doar să alegi becuri economice, neapărat cu lumină caldă. Foarte apreciate sunt și cele de tip Edison, decorative, cu filament foarte pronunțat.

Materiale moi

Înconjoară-te de pături și păturele, perne și pernuțe, covoare și covorașe. Cu cât mai moi și delicate, cu atât mai potrivite pentru serile lungi de iarnă. Nimic nu se compară cu acel moment de la finalul zilei, în care te bârlogești pe canapea, cu un castron de popcorn cald în brațe și serialul preferat la TV. Ca să fie atmosfera perfectă, alege materiale delicate în jurul tău, precum bumbacul, catifeaua sau flanela.

 

Pentru toate schimbările din casa ta, apelează la cel mai bun asistent de interior design. CardAvantaj este un card de credit care nu se pricepe la decorațiuni și mobilă, dar știe cum să le aducă la tine acasă imediat. Cumperi pe loc, plătești în rate fără dobândă*. Și te bucuri de o iarnă confortabilă.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns