Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > (P) Somn de calitate. Pijamalele alese cu atenție vă vor oferi un somn pe măsură

(P) Somn de calitate. Pijamalele alese cu atenție vă vor oferi un somn pe măsură

pijama astratex

V-ați gândit vreodată câtă influență au pijamalele? Chiar și această banalitate în aparență necesită uneori gândire și compromis…

La fel cum vă îngrijiți în privința mâncării, în privința hainelor pe care le purtați sau a cosmeticelor pe care le aplicați, tot la fel e nevoie sa depuneți atenție și când vă alegeți pijamalele.

Pijamalele sunt purtate pentru o parte substanțială a zilei, motiv pentru care nu trebuiesc subestimate, mai ales când ne gândim ca în pat ne întâlnim și cu partenerul nostru.

Când vă găsiți puțin timp, întrebați-vă partenerul ce anume i-ar plăcea să purtați în pat și îi puteți spune si dumneavoastră. Dacă aveți gusturi diferite, puteți ajunge la un compromis. Sau îl puteți surprinde cu lenjerie sexy din când în când.

Bărbații dorm fără pijamale, iar femeile în cămăși de noapte

Dacă persoana iubita refuză să renunțe la pijamaua clasică din bumbac, în dungi, îi puteți arăta câteva statistici. 70% din bărbații europeni dorm fără absolut nicio haină, ceea ce se spune că e un lucru considera sexy de către femei. Și apropo, jumătate din acest procent gătesc tot fără niciun articol vestimentar pe ei.

La polul opus, sunt femeile, care preferă să doarmă într-o cămașă de noapte din bumbac sau chiar într-un tricou. O alegere populară este setul format dintr-un tricou subțire și pantaloni scurți, mai ales vara. Bărbații preferă desigur să vadă un neglijeu sexy și scurt, dar nu o luați de-a bună, mai bine vă întrebați partenerul. O cămașă de noapte lungă din satin poate fi la fel de sexy, în timp ce rămâne o alegere confortabilă. O pijama de dama clasică poate fi la fel de rafinată.

Devenim din ce în ce mai pretențioși

„Putem vedea in alegerile clienților noștri, că aceștia nu se tem să investească în îmbrăcăminte de noapte mai luxoasă. Realizează cât de mult timp petrec în pat, și prin urmare în pijamale, mai ales în această perioadă cu restricții, așa că le pasă de calitatea acestora.“ spune managerul de brand de la Astratex.

Atunci când ne gândim la lenjerie de noapte frumoasă nu trebuie să avem în gând doar un neglijeu sexy din dantelă și transparent. Tendințele arată ca pijamalele de damă clasice sunt cele mai preferate, mai ales în timpurile actuale, când muncim de acasă și preferăm hainele confortabile. Pe astratex.ro puteți alege, de asemenea, dintr-o gamă largă de haine pentru acasă.

 

Sursă foto: astratex.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns