Esti aici
Femeia.ro > Promo > Organizează ședința foto de nuntă la Palatul Noblesse pentru imagini extraordinare

Organizează ședința foto de nuntă la Palatul Noblesse pentru imagini extraordinare

Palatul Noblesse

Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente din viață tinerilor care aleg să își unească destinele și să meargă împreună pe același drum pentru totdeauna. Pentru ca viitorii miri să aibă parte de o ședința foto deosebită, ei trebuie să aleagă cu mare grijă locația în care să aibă parte de o ședința superbă. Palatul Noblesse este una dintre cele mai căutate destinații în acest sens, fiind un loc în care istoria se împletește frumos cu modernul și unde tinerii se pot simți că într-o poveste!

Istoricul clădirii

Noblesse este un palat deosebit, în interiorul căruia mirii se pot bucură de atmosfera unei lumi apuse, transformată cu ajutorul restaurării într-un colț de Răi. Farmecul și elegantă sunt două dintre elementele specifice acestui loc, în care trecutul și contemporanul sunt vizibile la fiecare pas, atât în interior, cât și exterior. Clădirea a fost ridicată la finalul secolului al XIX-lea, iar pentru o perioada a fost folosită drept casă boierească pentru cei care odinioară făceau parte dintr-o clasa socială superioară.

Design interior

În ceea ce privește designul interior al palatului, el este unul cu adevărat spectaculos, îmbinând frumos elemente de odinioară cu piese de mobilier moderne și elemente decorative deosebite. Fiecare încăpere a fost gândită pentru a fi un univers în sine, începând de la felul în care sunt amplasate luminile sau obiectele și până la scopul în care camerele pot fi folosite!

Cu tavane înalte și ferestre generoase, palatul așteaptă în permanentă că tinerii îndrăgostiți să le treacă pragul pentru a se bucură de ședința foto pe care o merită în cel mai deosebit moment din viață lor!

Palatul Noblesse dispune și de o grădina

Un alt aspect pe care cuplurile trebuie să îl știe despre Palatul Noblesse este că acesta dispune de o grădina foarte frumoasă, amenajată modern și interesant. Ea poate fi decorată în funcție de preferințele mirilor, pentru că ei să se poată simți excelent atunci când realizează fotografiile pentru albumul de nuntă. Spațiul poate fi folosit cu precădere în sezonul cald, atunci când natură este înfloritoare, dar și în anotimpul rece, când zăpadă aduce o atmosfera de basm în grădina spațioasă!

Spirit regal

Tinerii care aleg să vină în deosebitul Palat Noblesse împreună cu fotograful cu care colaborează se vor simți importanți și speciali. Mirii vor avea senzația că există doar ei doi în această lume și că dragostea lor fără sfârșit poate dăinui peste timp, indiferent de probleme și de impedimentele cu care s-ar putea confruntă. Datorită cadrului feeric pe care tinerii îl au la dispoziție, ei se pot exprimă liber, în voie și pot oferi obiectivului camerei foto cele mai interesante și deosebite cadre!

Recomandat este că mirii să își facă o rezervare în avans pentru ședința foto, astfel încât să fie siguri că palatul va fi disponibil numai pentru ei în ziua cea mare. În acest fel, tinerii vor avea parte de o experiență minunată!

 

 

Sursă: Digital Metrics
Sursă foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns