Esti aici
Femeia.ro > Promo > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Balante in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Balante in 2017

Balantele au un an plin in 2017. Nu este marcat d emomente extreme, dar, practic, in fiecare zi se va intampla ceva, care va impune Balantelor sa fie mereu in stare de atentie. Secretul pe care trebuie sa-l stie Balantelele este ca vigilenta si capacitatea de a previziona posibilele situatii sunt cea mai buna strategie pentru a parcurge 2017 fara incidente.

Pune-ti toate planurile in miscare numai dupa ce vei analiza totul pe toate partile posibile. Fa-ti scenarii posibile si construieste un plan pentru fiecare varianta pentru ca nimic sa nu te ia prin surprindere. Calmul si preventia sunt esentiale pe parcursul anului 2017 si asta pentru ca aproape pe toata durata anului, Mercur va fi retrograd pentru nativii din balanta. Evita sa semnezi contracte sau sa faci achizitii importante cu exceptia situatiilor in care aceste semnaturi sunt inevitabile si esentiale. Nu trece niciodata peste ceea ce este esential si limiteaza-te de la a face ceva ce nu este necesar, util imediat si de necesitate absoluta.

Partea cea mai frumoasa este ca anul 2017 vine cu multa dragoste si multa sustinere din partea celor dragi si a familiei, vine cu oportunitati si sanse exceptionale pe care nu le vei rata pentru ca esti perfect calculata si strategia ta de viata este perfect pusa la punct.

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Balanta in 2017

Esti fermecatoare, sociabila si foarte diplomata iar asta vine in compensatie cu faptul ca poti patrea nehotarita si distanta.

Adupta un stil elegant, clasic si simplu. Te va scoate mereu in evidenta iti va pune in evidenta feminitatea si-ti va dezvalui latura ta de femeie cuceritoare.

Adori sa fii sufletul petrecerii! Nu rata nici una din provocarile anului 2017, fie ca este vorba despre petreceri, excursii, zile libere, dar fa toate acestea dupa ce le planifici foarte bine.

Concentreaza-te pe salariu, negocieri si proiecte financiare! Comunica, fii deschisa si fa-ti cunoscute gandurile! Vor exista oameni ce te vor admira si te vor urma!

Un flirt din octombrie va lua o turnura serioasa in luna decembrie. E hotarit, asa ca pregateste-te de discutii despre exclusivitate. Ianuarie si aprilie vor aduce progrese in cariera. Daca ti-ai propus sa schimbi jobul sau sa obtii o promovare, acum e momentul potrivit.

Adori confruntarile intelectuale pentru ca aprind pasiunea si exuberanta din tine.

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Gemeni in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Tauri in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Berbeci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Sagetatori in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017
Previziunile astrologice pentru anul 2017

 

Comments

comments

Leave a Reply