Esti aici
Femeia.ro > Promo > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Berbeci in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Berbeci in 2017

Berbecii intra voiniceste in 2017 si vor avea un an plin si intens. Uranus va sta tot anul in Berbec, unde va ramana pana la mijlocul lui 2018 ceea ce este foarte bine pentru nativii acestei zodii. Pentru Berbeci, 2017 inseamna un an cu revolutii personale de mare anvergura care pot merge pana la schimbarea mentalitatii despre propria persoana, despre lume si viata.

Citeste si: Previziunile astrologice pentru anul 2017

Nevoia de independenta a Berbecilor este puternic accentuata in 2017 de si le poate produce unele probleme de adaptare si le reduce tolerenta fata de cei din jur, in conditiile in care impulsivitatea tipica acestora este la un nivel ridicat tot anul. Prin urmare, este recomandata prudenta, stapanirea de sine si autocontrolul, atitudini care ii pot scote din multe complicatii si situatii neplacute pe care daca nu stiu sa le gestioneze corect – si deseori, nu stiu, risca sa le transforme viata in haos.

In lunile mai și noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn ii impulsioneaza pe Berbeci, le da elan, curaj (au oricum mai mult decat le trebuie), si ii pune in fata unor situatii favorabile pe care le vor fructifica numai daca vor da dovada de rabdare si intelepciune, de perseverenta si ambitie.

Sfaturi pentru Bebeci in 2017

Canalizeaza-ti energia in exces spre relatile cu cei din jurul tau.

Nu te speria de situatiile complicate si cele pentru rezolvarea carora ai nevoie de rabdare.

Increderea si focul tau interior atrag oamenii catre tine si este necesar sa profiti de asta, dar fara sa manipulezi oameni si fara sa le faci promisiuni fara acoperire. Daca faci asta tu esti cel care va avea de pierdut! .

Atunci cand te-ai hotarit asupra unui lucru, nu prea mai tii cont de parerea altora.

Adori sa domini si nu ti-e teama sa spui cu voce tare asta, dar uneori este necesar si util sa te lasi dominat. Incearca, s-ar putea sa fie chiar placul si relaxant!

2017 este un an propice pentru calatorii si drumuri.

Anul acesta, dragostea te “loveste” cand te astepti mai putin si ar fi o idee buna ca de data asta sa nu te gandesti prea mult inainte sa accepti provocarea pe care le ofera viata

Citeste si:

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Tauri in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Gemeni in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017

Comments

comments

Leave a Reply