Esti aici
Femeia.ro > Promo > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017

In general anul 2017 va fi unul agitat si tensionat, astfel ca nativii din zodia Leu nu vor face abstractie si vor intra si ei in hora relativ tumultoasa a anului 2017. In linii mari 2017 va fi pentru Lei un an dinamic, activ, uneori chiar agitat si tensionat, cu multe drumuri, cu mult neprevazut, cu rasturnari de situatie si mult neprevazut. pe de alta parte toata agita’tia are un sens pozitiv si va aduce Leilor progres si prosperitate, chiar daca si una si alta vor fi obtinute cu efort si multa munca.

leii trebuie sa analizeze ce au facut pana acum si sa stabileasca clar ce vor de la viata lor. Anul 2017 este esential pentru a trasa aceste directii si pentru a pleca pe drumul dorit. Indiferent ce-si doresc nu le va fi usor, dar ceea ce trebuie sa stie toti nativii zodiei este ca daca sunt ambitiosi – si sunt! – vor ajunge exact acolo unde vor, mai devreme sau mai tarziu, iar anul 2017 este momentul in care pot incepe sa-si construiasca un nou plan de viata. Cei mai incurajati sa faca asta sunt Leii tineri si cei aflati la prima maturitate, dar si Leii maturi pot incepe lucruri noi, pot face planuri si se pot mobiliza pentru a le indeplinii. Leii in varsta vor avea un an al satisfactiilor si al roadelor bogate, pentru ca pentru ei, destinul aduce momentele de satisfactie maxima de pe urme efortului lor sustinut de o viata intreaga.

Leii fac parte din categoria mica a zodiilor care sunt avantajate de astre in 207 chiar daca avantajele vin cu multe furtuni si multe obstacole.

Vara va fi momentul maxim al Leilor, primavara fiind extrem de confuza si derutanta pentru acestia pentru ca vor trebui sa faca alegeri, iar unele dintre aceste alegeri nu sunt deloc usoare. Toamna va fi lina si senina, chiar daca rasturnarile de situatie raman un risc major pentru acestia.

In 2017 Leii vor muncii mult dar vor avea si mari satisfactii, iar munca lor va fi recunoascuta si, in fine, apreciata la justa sa valoare. satisfactiile materiale nu sunt uriase, dar sunt prezente exact atunci cand trebuie pe tot parcursul anului 2017. Cu alte cuvinte, daca nu curge, pica…

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017

Combina afacerile cu placerea. Este unul din cele mai bune modui in care poti imbina utilul cu placutul si poti face din munca o bucurie.

Profita de orice situatie in care discutiile si dezbaterile sunt interesante si afirma-te. In plus orice conversatie poate sa fie pentru tine o sursa de idei si inspiratie.

Profita de fiecare zi de liniste si odihna pe care o vei avea. Odihneste-te cat poti d emult pentru anul 2017 te va suprasolicita si te va obosi peste masura. Asa ca fiecare moment de tihna trebuie speculat ma maximum posibil.

Ai darul de a-i face pe oamenii din jurul tau sa simta ca ocupa un loc special în viata ta. Profita de acest fapt si tarege folose de pe urma lui fara nici un fel de regrete.

Poti avea asteptari mari de la ceilalti, dar incearca sa te ridici si tu la inaltimea cerintelor pe care le impui celorlalti.

Calculeaza-ti bugetul inainte de a te „arunca” la cheltuieli si fa asta tot anul pentru ca momentele dificile din punct de vedere financiar nu vor lipsi, ba chiar din contra!

Citeste si:

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Gemeni in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Tauri in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Berbeci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017
Previziunile astrologice pentru anul 2017

Comments

comments

Leave a Reply