Esti aici
Femeia.ro > Promo > Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017

Racii vor avea, in 2017 un an complicat si plin de rasturnari de situatie. Viata lor poate sa fie bulversata radical, atat in plan social cat si profesional, iar viata amoroasa o sa aiba suisuiri si coborasuri. In linii mari anul 2017 o sa fie relativ complicat pentru nativii acestei zodii, partea bina fiind aceea ca toata aceasta nebunie este intr-un sens bun, pentru ca in fapt Racii vor evolua si profesional si material si social. Si, nu este exclus ca la finele anului 2017 sa fie multumiti si impliniti din toate punctele de vedere.

Citeste si: Previziunile astrologice pentru anul 2017

Racii vor fi in centrul unor tulburente astrale pe care le va provoca Jupiter iar anul tot va fi plin de schimbari si rasturnari de situatie. Cel mai afectat va fi pe plan profesional, dar instabilitatea va fi benefica pentru ca de fiecare daca va gasi solutii bune si cai prin care va progresa. Daca emotiile si complicatiile pe plan profesional vor fi maxime in 2017, in ceea ce priveste veniturile acestea vor fi pe o linie ascendenta in mod constant, tocmai acest detaliu fiind cel care arata ca lucrurile meg spre bine. Racii vor fi obligati insa sa munceasca mult, sa se comporte dur si sa ia decizii pe moment ceea ce nu este caracteristic si nici la indemana.

In ceea ce priveste casa iubirii, 2017 este plin de provocari mai ales pentru nativii barbati. Nici femeile nu vor sta departe din calea ispitelor, fiind posibile schimbari radicale. Concret asta inseamna un nou parterer, poate chiar un divort sau o casatorie pusa la cale foarte repede. Racii vor incerca sa se opuna acestor schimbari dar sansele sa faca fata presiunilor astrale sunt foarte mici.

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Raci in 2017

Esti o persoana empatica, eleganta si foarte hotarata Foloseste cu mult mai mult curaj aceste avantaje in folosul tau.Nu dramatiza situatiile prin care treci. Infrunta-le si ia decizii oneste si chibzuite.

Esti un punct de atractie pentru toti barbatii din anturajul tau. Ai o stralucire speciala care te face irezistibila. Fii atenta ce alegeri faci si mai ales la ce renunti. Uneori mult inseamna putin, iar p[utin inseamna mult.

Desi anul 2017 te va spune la mari incercari nu abandona proiectele din anii trecuti. Fa eforturi si finalizeaza ceea ce ai inceput.

2017 vine cu provocari sentimentale majore. Racii nu sunt foarte abili cand vine vorba de dragoste dar sunt foarte daruiti familiei. Daca simti ca este momentul sa pui punct unei relatii si sa pleci pe un alt drum, fa asta si nu avea regrete. 

Fa cat mai multa miscare si odihneste-te. Anul care vine va fi unul greu si dens pentru tine si an nevoie de o forta maxima pentru a putea sa le duci pe toate la bun final.

Venus cu Mercur favorizeaza cheltuielile in interes personal, astfel ca vei simti nevoia sa-ti upgradezi lookul, sa incerci o noua tunsoare sau un stil vestimentar mai indraznet – nu te lasa dominata de indoieli, va merita!

Citeste si:

Previziuni si sfaturi astrologice pentru Gemeni in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Tauri in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Berbeci in 2017
Previziuni si sfaturi astrologice pentru Lei in 2017

Comments

comments

Leave a Reply