Esti aici
Femeia.ro > Promo > Previziunile astrologice pentru anul 2017

Previziunile astrologice pentru anul 2017

Anul 2017 aduce schimbări profunde în fiecare domeniu al vieţii noastre. Anul o să fie marcat de o succesiune de momente care vor fi tot atâtea momente radicale de schimbare, de la modul de a gândi, până la modul de viaţă, de la regândirea valorilor, până la modul în care ne raportăm, ca individ, la lume şi viaţă, în viața socială, personală și afectivă a fiecărui nativ.

Schimbările pe care le pregătește anul 2017 continuă pe cele începute în 2016, dar efectele transformărilor vor fi mai ample, mai evidente și mai radicale.

Dacă în 2016 schimbările nu au fost neapărat în sensul bun, în 2017 componenta pozitivă va fi mult mai evidentă.  Energiile anului 2017 susţin împlinirea dorinţelor, dar numai dacă vei avea o atitudine de viaţă pozitivă, dacă vei învinge neputinţa cu muncă, perseverenţă şi ambiţie. 2017 este anul oamenilor cu idei, al celor curajoşi şi al celor care îşi depăşesc condiţia, al celor carevor îndrăni să-și pună visurile în practică.

Universul ne influenteaza viaţa, pentru că totul este o înlănţuire de cauză și efect. Noul an trebuie privit cu optimism şi curiozitate, acestea fiind elemente ce vor sta la baza tuturor construcţiilor lui 2017.

Iată previziunile pentru 2017 pentru fiecare zodie.

Berbec

Anul 2017 o să fie unul marcat de pasiuni şi emoţii intense, care vor aduce beneficii şi roade în plan creativ şi vor da nativilor din această zodie o mare expresivitate şi darul de a promova prin talent, imaginaţie combinate cu multă muncă şi multă dăruire. Secretul reușitei va sta în perseveneță și ambiție. Momentele de cumpănă nu lipsesc, dar levei putea depăși doar cu ambiție și încredere în sine.

Taur

La începutul anului este posibil să experimentaţi evenimente negative, dar totul va luă o turnură pozitivă din aprilie încolo. 2017 este remarcat prin faptul că aduce o bună evoluţie financiară. Cea mai bună abordare este aceea de a gândi de două ori înainte de a lua o decizie. O gândire pozitivă te va ajuta foarte mult, mai ales că vor fi destule momente de cumpănă, unele chiar serioase. Nu renunța nici o clipă la muncă. eforturile susținute sunt mereu răsplătite, chiar dacă uneori răsplata vine ceva mai greu decât te aștepți.7

Gemeni

2017 are o amprentă socială puternică. Nativii pot avea ascensiuni spectaculoase sau căderi dramatice. Vor reuşi mereu să se recupereze, cel mai mare beneficiu fiind acela că vor reuşi să se stabilizeze şi, de la jumătatea anului încolo, să evolueze pozitiv. Folosește-ți toate darurile pe care le-ai primit: intuiția, capacitatea de a disimula, energia debordantă. Ascunde-ți tristeție și fii foarte sceptică în a face mărturisiri. Se pot întoarce împotriva ta când te aștepți mai puțin și de la cine nu te aștepți.

Rac

Nativii din Rac se vor confruntă cu evoluţii neaşteptate pe care uneori nu vor ştii să le gestioneze. Vor există presiuni destul de mari, la începutul anului, până în luna martie. Cu ajutorul gândirii pozitive, a optimismului şi a dorinţei de schimbare vor transforma surprinderea şi surprizele anului 2017, deseori adevărate provocări, în oportunităţi. Nu lua decizii radicale sub presiune şi aşteaptă mereu să tracă o noapte înainte de a da un răspuns. Nu te grăbi și nu-ți fie teamă de viitor. Teama de viitor îți blochează inițiativa, te încătușează și te scoate din ritm. Viitorul este acum!

Leu

2016 a fost un an plin pentru Lei şi aşa o să fie şi 2017. Aparent obosiţi, după un an foarte plin nativii acestei zodii,  vor fi extrem de activi şi solicitaţi în 2017. Pentru ei anul o să fie foarte productiv, o să aducă noi provocări şi noi soluţii pentru provocările deja lansate în 2016. perioada benefică a Leiulor atinge în 2017 un punct maxim. Este bine să-ți face rezerve pentru anii care vor urma după 2016 pentru că nu vor mai fi la fel de prolifici ca ultimi.

Fecioară

Anul nu aduce modificări spectaculoase, dar tendinţa generală este spre bine, spre mai mult. Fecioarele se vor bucură de liniştea interioară atât de importantă pentru ele şi de echilibrul perfect între carieră şi viaţă de familie. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul şi familia lucrurile se vor aşeza în direcţia aşteptată.

Balanţa

În 2017 Balanţele se eliberează de tensiunea din ultimii ani. Se relaxează şi privesc, în sfârşit cu încredere în viitor. 2017 o să fie un an bun în ansamblu, dar presărat cu mici conflicte, emoţii şi tulburări în toate planurile. Toate acestea se vor putea rezolvă atâta vreme cât Balanţa o să-şi găsească echilibrul interior, esenţial pentru ele.

Scorpion

Scorpionii vor avea cu adevărat noroc în 2017, dar au nevoie de intutite şi înţelepciunea de a şti să profite de darurile pe care le primesc. Anul aduce stabilitate financiară, prosperitate şi multe împliniri în familie şi profesionale, aşa cum anii trecuţi şi-au dorit şi nu au reuşit. 2017 este un an relativ comod pentru Scorpioni. capacitatea lor de adaptare și supraviețuire îi va scoate din cele mai complicate situații.

Săgetător

Veşti bune pentru Săgetători care vor avea în 2017 un an peste toate aşteptările lor. Trebuie însă să muncescă mult şi foarte mult pentru fiecare reuşită, dar suucesul este principalul combustibil şi sursa lor de energie. 2017 va fi un an de evoluţie numai dacă vor munci cu patimă, cu dăruire şi fără să se plângă.

Capricorn

2017 este pentru unii nativi din Capricorn un an fascinant. Toate eforturile susţinute din ultimi ani, toate ambiţia şi toată muncă depusă îşi arată în fine roadele. Vor fi creativi, dăruiţi ideilor lor şi vor munci pentru realizarea lor aşa cum nu au mai făcut niciodată în ultimii 20 de ani! Ai planuri mari care ot fi încununate de succese excepționale cu o singură condiție. Să treci din sfera planurilor în cea concretă a faptelor.

Varsător  

Emoţiile care i-au dominat vor înceta, iar 2017 va fi un an al descătuşărilor şi al evoluţiilor spectaculoase pentru Vărsători. 2017 este un an bun, cu mici tensiuni, care îi vor ajuta să evolueze din toate punctele de vedere. Muncă este aducătoare de satisfacţii şi temelia vieţii în 2017, ceea ce nu este deloc rău. mai multă atenție la detalii, mai mult echilibru și o mai bună gestionare a efortului vor fi una din caile succesului în 2017 pentru Vărsători.

Peşti

2017 este şi pentru Peşti un an al provocărilor. Noul an va fi unul care va stimula din punct de vedere intelectual şi creativ. Este un an al pasiunilor năvalnice care pot duce la schimbări majore în viaţă voastră. În ansamblu un an mai agitat decât 2016, dar mult mai bun, cu o condiție, să te pui pe tine în valoare și să ai capacitatea de a te autodepăși. Este greu, dar nu imposibil.

Sursa foto: pixabay.com/

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply