Esti aici
Femeia.ro > Promo > Produsele cosmetice cu acid hialuronic – special concepute pentru un ten veșnic tânăr

Produsele cosmetice cu acid hialuronic – special concepute pentru un ten veșnic tânăr

Pablo Picasso, renumitul artist plastic spaniol care a intrat în legendă grație tablourilor sale ieșite din tipar, spunea cândva că „Tinerețea nu are vârstă”. Privindu-ne chipul în oglindă, vom avea tendința de a ataca aceste câteva cuvinte și de a le nega înțelesul.

Trecerea timpului este echivalentă, pentru mulți dintre noi, cu pierderea frumuseții. Dacă la 20 de ani priveam cu admirație tenul perfect, strălucitor, formele frumoase ale corpului și energia pe care o emanau, astăzi doar ne „zărim” și ne iubim din ce în ce mai puțin. În plus, în pofida faptului că acesta își schimbă aspectul, sufletul ne rămâne tânăr și parcă tot mai dornic de noi experiențe. Anii aduc cu ei înțelepciune și putem privi, simți și trăi totul la un alt nivel.

În lupta cu urmele lăsate de timp asupra pielii, cercetătorii au descoperit o substanță minune: acidul hialuronic. Cosmeticele cu acid hialuronic merită introduse în ritualul de îngrijire al oricărei femei, acest ingredient vedetă fiind eficient atât în lupta cu ridurile, cât și în ceea ce privește hidratarea și regenerarea pielii.

Acidul hialuronic – un ingredient care merită toată atenția

Poate părea puțin exagerată afirmația cum că acidul hialuronic ne ajută să fim mereu tineri. Scepticismul este de înțeles, însă, înainte de a nega caracteristicile acestui ingredient, ar trebui să ne gândim că nu degeaba a ajuns să fie atât de popular în cabinetele de chirurgie plastică.

Popularitatea acidului hialuronic este binemeritată. Cunoscut și sub numele de hyaluronan sau hialuronat de sodiu, acesta a fost mereu prezent în viețile noastre, doar că nu am știut cât este de important pentru organismul uman.

Acidul hialuronic este un glicozaminoglican anionic care se găsește în concentrații mari în corp, în special în țesuturile conjunctive, în cartilaje și în piele. Are o capacitate extraordinară de a reține apa și ajută celulele să primească nutrienții necesari.

După vârsta de 25 de ani, cantitatea lui începe să se diminueze, iar pielea este prima care resimte această schimbare. Astfel, începe să își piardă netezimea și strălucirea, iar ridurile inestetice încep să apară. În lupta cu ridurile vin în ajutor produse care au la bază această substanță vedetă – în special serurile și cremele cu acid hialuronic.

Proprietățile acidului hialuronic

În cazul acidului hialuronic, proprietățile sunt cele care au atras și atrag încă atenția cercetătorilor din industria cosmetică. Produsele care au la bază acest ingredient suplinesc minusul cauzat de trecerea timpului și ajută la redensificarea și netezirea pielii.

Mai exact, atât cremele, cât și serurile cu acid hialuronic:

  • hidratează intens pielea;
  • estompează ridurile profunde;
  • stimulează sinteza de colagen și ajută pielea să se regenereze;
  • conferă luminozitate și strălucire pielii.

HYALURON ANTI-AGE – o gamă de cosmetice creată cu cea mai mare grijă

Specialiștii GEROCOSSEN știu foarte bine faptul că trecerea timpului nu este blândă cu tenul nostru, lăsând uneori urme adânci, ce ne influențează puternic stima de sine. De aceea, au conceput o gamă de produse care să elimine cu succes problemele cu care tenul matur se confruntă.

Gama HYALURON ANTI-AGE cuprinde atât seruri cu acid hialuronic, cât și creme, fiole și apă micelară. Toate îmbină într-un mod unic proprietățile acestui ingredient vedetă cu cele ale unui complex multivitaminic lipozomal (vitaminele A,C, E și F), reușind să ofere tenului îngrijirea necesară. Produsele din această gamă nu doar că hidratează pielea în profunzime, ci îi oferă strălucire și sănătate, estompând ridurile adânci și eliminând inesteticele cearcăne.

Dacă în lupta cu ridurile fine este ideală doar o cremă cu acid hialuronic, aplicată, de regulă dimineața, în cea cu ridurile profunde se recomandă un ritual atent pus la punct, care să includă crema de zi, crema de noapte și fiole din aceeași gamă.

În concluzie, ridurile, pielea ternă și cearcănele sunt, într-adevăr, probleme ce necesită a fi rezolvate rapid. Nu trebuie să le lăsăm să ne umbrească tinerețea! Cu mai multă grijă privind stilul de viață și cu produsele de îngrijire potrivite, putem distruge zidul așezat de bătrânețe în calea fericirii noastre și ne putem bucura de frumusețea vârstei.

sursa: AdMarks

Comments

comments

Lasă un răspuns