Esti aici
Femeia.ro > Promo > Reguli pe care poti sa le incalci la nunta

Reguli pe care poti sa le incalci la nunta

Trebuie să te căsătorești înainte de a avea un copil.
Dacă s-a întâmplat să rămâi însărcinată înainte de nuntă nu trebuie să te grăbești cu ceremonia. Bucură-te de moment atunci când se întâmplă, fără să plănuiești fiecare aspect al vieții tale.

*Citește și: [3 idei unice pentru nunta ta][1]*

Trebuie să porți rochie albă.
Lăsând la o parte simbolismul albului – puritate- poți să porți orice culoare crezi că te avantajează pe tine. Și ce dacă vor comenta mătușile, este nunta ta și trebuie să te simți excelent în acea zi. Ei sunt acolo doar să se bucure pentru tine, nu să îți stabilească ce și cum să faci.

Trebuie să porți voal.
Nu are rost să porți unul dacă ți-ai ales un alt accesoriu pentru păr și voalul este chiar în plus. Este alegerea ta cum îți accesorizezi rochia de mireasă și ce consideri tu a fi mai plăcut.

*Citește și: [5 trenduri pentru nunta in 2013][2]*

Trebuie să păstrezi tradițiile.
Dacă tu consideri că anumite obiceiuri nu își mai au rostul, e ok să treci peste ele sau să le modifici după cum crezi de cuviință, atât timp cât îți anunți apropiații din timp. Tradițiile cer anumite pregătiri și trebuie să anunți pe care vrei să le păstrezi.

Trebuie să ai un număr egal de domnișoare și cavaleri de onoare.
Din contră, numărul lor nu are legătură atât de mult cu esteticul (simetria), ci cu prietenia. De aceea trebuie să ai alături doar persoanele pe care ți le dorești lângă tine.

*Citește și: [10 reguli generale pentru organizarea nuntii][3]*

Trebuie să folosești un limbaj formal pentru invitații.
Ei bine, nu există o poliție a etichetei, așa că nu o să te ”amendeze” nimeni pentru tonul pe care îl folosești în invitațiile pe care le-ai ales. Cu cât te reprezintă mai bine, sunt sincere și plăcute, cu atât mai bine. Prietenilor tăi poți să te adresezi cît de nebunesc vrei!

Trebuie să plecați în luna de miere imediat după nuntă.
Dacă ideea voastră de lună de miere nu este compatibilă cu perioada sau sezonul în care ați stabilit nunta, puteți să vă programați voiajul oricând vă convine vouă mai bine. Este plăcut să te bucuri de statutul de proaspăt căsătoriți cât mai mult timp puteți.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/3-idei-unice-pentru-nunta-ta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/5-trenduri-pentru-nunta-in-2013
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-reguli-generale-pentru-organizarea-nuntii

Comments

comments

Lasă un răspuns