Esti aici
Femeia.ro > Promo > Sase zodii avantajate de eclipsa de Soare

Sase zodii avantajate de eclipsa de Soare

Eclipsele sunt fenomene astrologice majore, iar eclipsa de Soare este momentul de absolut care va aduce modificari majore pentru fiecare om. Eclipsa de soare aduce la lumina ceea ce am tinut, fiecare dintre noi, ascuns, fie ca este vorba de dorinte, fie ca este vorba despre detalii sentimentale sau chestiuni care privesc evolutia fiecaruia pe drumul vietii.

O eclipsa de soare este momentul perfect pentru a face schimbari majore, pentru a pleca pe un drum nou sau pentru a incerca ceea ti-ai dorit mereu dar nu ai avut curajul sau contextul potrivit pentru a face. La nivel personal, eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit fie ca zodia care te reprezinta este printre cele avantajate sau printre cele dezavantajate.

Departajarea intre avantaj si dezavantaj este subiectiva si depinde de modul in care fiecare nativ va valorifica impulsul pe care il primeste acum de la Soare. Luna august a acestui an este una dintre cele mai puternice luni si va aduce schimbari si rasturnari de situatie pe toate planurile.

Sase zodii avantajate de eclipsa de Soare

Berbec – semn solar prin excelenta Berbecii vor incepe o perioada plina de stralucire. Practic tot ceea ce fac Berbecii este un inceput de drum. Nu vor lipsi provocarile si momentele tensionate, dar si acestea sunt tot pretexte pentru un nou inceput. Berbecii vor fi mai ambitiosi, mai perseverenti, mai meticulosi, mai rabdatori, dar totodata vor fi si mai usor de enervat.

Reusita depinde insa de modul in care vor intelege sa valorifice darurile pe care le primesc din belsug in acesta perioada.

Leul – zodia solara majora este cel care primeste toata energia eclipsei. El este cel care primeste “inelul cu diamant”, toate par sa aiba ca unic scop multumirea si fericirea Leilor. Perioada benefica este de o intesitate maxima, uluitoare pentru nativii zodiei, care se vor simti impinsi de la spate de o mana puternica si decisa.

Revesul medaliei – pentru ca mereu exista un revers al medaliei este ca alegerile pe care le fac acum pot avea efecte nefaste in viitorul apropiat.

Sagetatorul  –  a treia zodie de foc primeste ceea ce ramane de la primele doua, dar chiar si asa, darurile nativilor din acest semn sunt mari si bune. Se poate spune ca energia solara a eclipsei, mult mai temperata in cazul lor, le va fi de folos fara sa le aduca complicatii asa cum se intampla cu celelalte doua zodii. Sagetatorii primesc inspiratie, energie si darul de a vedea numai partea buna a lucrurilor.

Singura problema pe care o pot avea este o anume frustrare pentru lentoarea cu care evolueaza unele evenimente majore.

Varsator – zodie de aer, efectele pozitive pe care le aduce eclipsa de soare sunt indirecte, prin reflexie. Cu toate acestea sunt una dintre zodiile avantajate. Primesc energie pozitiva, calm, intelepciune, devin mai asezati si ceva mai pragmatici, mai toleranti si cu un nivel al perseverentei – care oricum le este caracteristica, peste asteptari, ceea ce ii va uimi pe cei din jurul lor.

Partea mai putin buna este ca transformarile sunt de scurta durata, cu toate ca efectele pozitive ale acestei perioada de aur se vor simti pentru o multa vreme de acum inainte.

Balante – a doua zodie de aer care are de castigat in mod palpabil de pe urma eclipsei de Soare este avantajata in mai mica masura dar pentru un timp foarte lung de acum inainte. Nativii vor fi mai fermi, mai decisi, mai putin ezitanti, si vor lua acele hotarari la care nici nu aveau curaj sa se gandeasca pana acum.

Efectele negative pentru nativii din Balanta aproape ca nu exista astfel ca daca punem in … balanta binele si rau sunt una dintre cele mai avantajate zodii.

Capricornul – singura zodie de pamant care fructifica eclipsa de soare, Capricornii, nativii care tanjec dupa soare, primesc incredere in propria forta, ambitie (desi nu duc lipsa) si ceva mai multa coerenta in deciziile pe care le vor lua. Nativii vor fi increzatori, calmi si vor reusi sa traiasca o buna perioada de timp fara ganduri negative si pesimiste.

Partea mai putin placuta este ca, fiind plini de energie se vor apuca de foarte multe proiecte noi, iar cand ritmul va reveni la normal, vor fi pusi in situatia de a alege…

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply