Esti aici
Femeia.ro > Promo > Sex după zodiac

Sex după zodiac

Acest horoscop îți dezvăluie taine incredibile. Vei putea afla cele mai intime dorinţe ale iubitului şi îți vei înţelege mai bine propriile dorinţe erotice. Tot astrele îți sugerează cărei zodii îi aparține cel care poate fi un partener perfect pentru tine.

BERBEC

Original şi dinamic, îi place să experimenteze și e întotdeauna în căutare, chiar dacă are deja un partener stabil. Nu-i place să se subordoneze și joacă după propriile reguli.

Bărbatul. Este posesiv şi gelos. Îşi poate permite să calce pe alături, dar până la urmă se întoarce la parteneră. Este un amant impetuos, pasional, chiar agresiv.

Femeia. Se poate spune că e un adevărat vulcan. Îi place să domine, ea e cea care începe asaltul erotic. În pat face tot ce-i place.

Seducție. Aventura amoroasă trebuie să aibă la bază un scenariu, o mică intrigă. Atingerea scopului aduce mai puţină satisfacție decât procesul în sine.

TAUR

Un semn extrem de senzual. Taurii sunt conservatori şi fideli. Chiar dacă nu e cazul să te aştepţi la focuri de artificii și pasiuni aprinse, te consolează faptul că sentimentele lor sunt sigure şi constante.

Bărbatul. Sigur pe el, curajos şi perseverent. Nu va jigni niciodată o femeie. Nu îl atrag experimentele, fiind adeptul sexului clasic.

Femeia. Nu-i plac admiratorii prea insistenţi şi nici violenţa în pat. Senzuală, îi plac mângâierile, tandreţea.

Seducție. Pentru Taur este foarte importantă atmosfera. Muzică în surdină, cearşafuri fine, ambianţă plăcută… Totul trebuie să fie estetic, dar nu epatant.

GEMENI

Nu suportă niciun fel de limite. Această zodie reprezintă semnul libertăţii şi al spontaneităţii. În relaţii sunt liberi şi puţin superficiali.

Bărbatul. Un romantic incurabil. De regulă, nu e un iubit prea pasional. Îl mulţumeş­te orice fază a jocului erotic, după care adoar­me. În pat își dă interesul să-şi satisfacă partenera.

Femeia. O seducătoare cronică. Sentimentală şi exaltată. Nimic nu o şochează, îi place diversitatea şi nu scapă prilejul de a experimenta senzaţii tari.

Seducție. În relaţii, cea mai importantă pentru ei este apropierea sufletească. Prietenia, şi nu sexul, este pentru Gemeni esența relaţiei.

RAC

La prima vedere, este o persoană timidă, modestă, dar apetitul său sexual e foarte mare. Se controlează foarte bine, de aceea este capabil să prelungească foarte mult jocul erotic.

Bărbatul. Consideră că nu el pe ea, ci femeia trebuie să-l cucerească. Acordă o mare importanţă fizicului unei femei. În timpul jocului erotic uită de sine şi are grijă de parteneră. 

Femeia. Natură foarte visătoare, pe care este foarte uşor să o seduci. Îi plac jocurile dragostei (deşi adesea e foarte rece cu bărbaţii). Cu vârsta, devine tot mai senzuală.

Seducție. Racul e sensibil la vorbele măgulitoare şi are mare nevoie să fie sprijinit.

LEU

Mişcările sale sunt demne şi de graţioase! Apetitul sexual al Leului este foarte mare, în schimb posibilităţile sale nu sunt întotdeauna pe măsură.

Bărbatul. Nu e foarte sigur pe forţele sale şi se străduieşte să demonstreze că este capabil de fapte mari. Uneori e poate brutal, dar incapacitatea de a oferi suficientă tandreţe o compensează prin stilul său pasional.

Femeia. Nu-şi pierde capul niciodată. Chiar și în timpul partidelor de sex ea rămâne foarte lucidă. Poate avea un comportament pasiv, arătându-i în acest fel partenerului că trebuie cucerită.

Seducție. Leul este întotdeauna pregătit pentru o aventură amoroasă. Admiră-l! Vei vedea că nu va fi în stare să-ți reziste – se va îndrăgosti de tine.

FECIOARĂ

De obicei, se îndoiește de atractivitatea sa sexuală. Este foarte impresionabilă şi se teme de dezamăgiri, motiv pentru care e deosebit de precaută.

Bărbatul. Este punctual şi responsabil – nu numai în afaceri, ci şi în sex. Se îndrăgosteşte uşor, este extrem de delicat, dar timid, ceea ce complică relaţiile sale cu femeile. Dinamismul lui sexual e foarte mare. 

Femeia. Nu este o amantă prea pasională, în schimb, se remarcă prin feminitate şi atractivitate. În pat e destul de pasivă, însă alături de un partener care știe să o incite, ar fi chiar foarte dispusă să experimenteze.

Seducție. Perioada de cucerire se poate prelungi. Numai persoanele care îi sunt apropiate ca spirit şi scopuri în viaţă pot spera la sentimente reciproce.

BALANŢĂ

Balanţele sunt esteţi şi le plac experimentele, lucrurile mai neobişnuite. Sunt întotdeauna preocupate de curățenie și siguranţă. Le place să poarte hainele specifice sexului opus – acest lucru le excită.

Bărbatul. Pentru el, sexul este o idee obsedantă. În pat e cam primitiv, însă capacitățile lui sexuale, chiar dacă nu excelează din punct de vedere calitativ, sunt uimitoare din punct de vedere… cantitativ. 

Femeia. Temperamentală, ea se adaptează cu uşurinţă la solicitările partenerului. Este ambiţioasă și, de aceea, deseori iubiţii ei sunt, de regulă, oameni cunoscuţi sau cu funcții importante.

Seducție. Preludiul sofisticat este foarte important şi trebuie să înceapă cu mult înainte de acţiunile din dormitor.

SCORPION

Nu există niciun fel de limite morale, Scorpionii sunt semnul cu cea mai pronunţată senzualitate. Au deseori legă­turi extraconjugale, dar în niciun caz nu permit ca o aventură să le pună în pericol viaţa de familie.

Bărbatul. Are un temperament sexual puternic, dar îi lipseşte spontaneitatea. Posibilităţile lui fizice par nelimitate. 

Femeia. Este sexy şi seducătoare, privirea ei hipnotizează. În pat e plină de pasiune, senzuală şi dezlănţuită.

Seducție. Nu prelungi prea mult jocul erotic, altfel îşi va pierde interesul pentru tine.

SĂGETĂTOR

Se aprinde repede şi, urmându-şi dorinţa, poate muta munţii din loc. Focul Săgetăto­rului este orbitor, e un amant foarte bun, dar și foarte uşuratic.

Bărbatul. Un campion al flirtului! Nici nu-ți dai seama cum nimerești în plasa lui. Săgetătorul e rareori capabil de un sentiment înde­lungat şi profund. Dar impresiile care-ți rămân după o aventurăi cu el îți vor încălzi sufletul vreme îndelungată. 

Femeia. Nu are niciun fel de complexe, se lasă condusă de sentimente. Hotărâtă şi curajoasă, relaţia cu ea e simplă, veselă şi captivantă.

Seducție. Plictiseala şi monotonia sunt insuportabile sunt pentru el. Învață să fii mereu alta, fă-i tot felul de surprize – în felul acesta va rămâne multă vreme alături de tine. Cine știe, poate chiar pentru totdeauna.

CAPRICORN

E un amant pretenţios. Răceala sa aparentă este compensată de uraganul pasiunii lăuntrice.

Bărbatul. Este un introvertit, de aceea, e foarte greu de înţeles. Precaut, nu suportă niciun fel de refuz şi merge spre ţel fără ocolișuri. Cu vârsta, posibilităţile lui sexuale cresc. 

Femeia. Nu are suficient curaj ca să depăşească tabuurile. Dar cel care ştie să descopere sexualitatea din spatele inaccesibilităţii va fi uimit de pasiunea ei.

Seducție. Se excită uşor, e suficientă o privire pătrunzătoare, un gest senzual.

VĂRSĂTOR

Nu se mulţumeşte numai cu sex, ci are nevoie ca partenerul să-i fie și bun prieten, să aibă idealuri comune. În plus, păs­trea­ză întotdeauna distanţa, temându-se că cineva ar atenta la libertatea sa.

Bărbatul. Farmecă orice femeie fără vreun efort deosebit. În sex este inventiv, dar slab din punct de vedere temperamental, iar pretenţiile lui sunt minime. 

Femeia. Sexul n-o prea interesează. Poate accepta și propuneri mai neobişnuite, dar mai degrabă din dorința de a experimenta, decât pen­tru a obţine plăcere.

Seducție. Pune accentul pe intelect. Pe Văr­sător îl atrag personalităţile originale, schimbul de idei.

PEŞTI

Sensibili, delicaţi, exaltaţi, sunt nişte con­s­piratori înnăscuţi. Aventurile lor secrete de amor nu sunt cunoscute de nimeni.

Bărbatul. Are o viaţă sexuală foarte bogată şi nu lasă niciodată nesatisfăcută o parteneră. E un excelent observator şi practic sim­te ce-şi doreşte iubita lui.

Femeia. Natură exaltată şi visătoare, e capabilă de sentimente platonice îndelungate. În pat e foarte emoţională. Îi e aproape imposibil să spună „nu“ și, de aceea, se întâmplă adesea să aibă mai multe relaţii în acelaşi timp.

Seducție. Adulaţia fățișă, grosieră poate dis­truge chiar şi un sentiment puternic. Peștii au nevo­ie de romantism, finețe şi de multă tandreţe.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr26/30.06.2016
Autor: Burda Romania
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply