Esti aici
Femeia.ro > Promo > Sfaturi utile pentru achiziţionarea unei genţi ieftine de calitate superioară

Sfaturi utile pentru achiziţionarea unei genţi ieftine de calitate superioară

genti ieftine

Ţinutele alese au întotdeauna ceva de spus despre personalitatea celor care le poartă, iar achiziţionarea hainelor, accesoriilor sau cumpărarea unor genţi ieftine nu înseamnă renunţarea la calitatea superioară a articolelor integrate în ţinutele zilnice. În prezent, graţie magazinelor online specializate, este mult mai facilă achiziţionarea unor genţi din piele ieftine, cu ocazia reducerilor periodice şi nu numai. Shopimo este unul dintre aceste magazine: articole diversificate, preţuri variate, modele care să satisfacă chiar şi cel mai pretenţios client.

De ce trebuie ţinut cont atunci când se urmăreşte achiziţionarea genţilor de calitate la preţuri reduse?

Pe lângă o garderobă alcătuită din ţinute corespunzătoare oricărei ocazii unei pasionate de modă nu îi va lipsi niciodată nici colecţia impresionantă de încălţăminte şi genţi. De aceea, la cumpărarea acestora este preferabil să se ţină cont de următoarele criterii de selecţie:

  • Materialele de calitate: investiţia în articole de marochinărie de calitate reprezintă una dintre cele mai inteligente decizii pe care pasionatele de modă o pot lua. Fie că va fi selectat un model de brand sau pur şi simplu unul dintre modelele de genţi de damă care nu provin de la producători consacrați, calitatea trebuie să primeze: de la pielea folosită şi până la materialele auxiliare alese, o geantă confecţionată pentru a fi durabilă se deosebeşte imediat prin prisma criteriului calităţii.
  • Preţul: în mod evident, chiar şi când se optează pentru un model de geanta de firma, este preferabil ca acesta să aibă un preţ cât mai mic. Iar acest lucru este posibil, atunci când este alcătuită o strategie în adevăratul sens al cuvântului pentru a vâna articolele preferate la preţuri accesibile. Mai mult decât în cadrul magazinelor fizice, în cadrul magazinelor online frecvenţa cu care preţurile sunt reduse este mai mare. Astfel, pe lângă clasicele reduceri de iarnă, Paşte, Ziua femeii şi Black Friday, pot fi accesate preţuri convenabile atunci când sunt lichidări de stoc sau reduceri care marchează trecerea de la un anotimp la altul.
  • Modelul şi culoarea: aspectul genţilor este unul dintre criteriile determinate de preferinţele personale ale fiecăreia dintre femei, însă pot fi trasate caracteristicile de bază pe care o geantă damă trebuie să le îndeplinească. Spre exemplu, modelele de genţi de damă online, perfect practice, trebuie să fie încăpătoare, cu buzunare cu închidere cu fermoar şi barete rezistent În cazul acestor modele de genti, culorile favorite sunt nonculorile şi culorile neutre, oferind posibilitatea de a fi integrate în ţinute casual, office şi chiar elegante.

Cum se poate beneficia de reduceri la cumpărarea de genţi din magazinele online?

Cercetarea în cadrul magazinelor online este mult mai facilă şi deseori, mult mai plăcută – din intimitatea locuinţei şi la orice oră, pot fi vizualizate produsele şi detaliile specificate în descriere. Catalogul Shopimo cuprinde o varietate de genţi damă de firma, cu preţuri relevante pentru calitatea oferită, însă acestea pot fi regăsite în vitrinele virtuale cu reduceri substanţiale aplicate cu ocazia diferitelor sărbători şi celebrări anuale. Mai mult, crearea unui cont de utilizator şi abonarea la newsletter reprezintă încă o variantă pentru a afla în timp util atunci când sunt preţuri reduse pentru gama de genţi sau altă categorie vizată.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns