Esti aici
Femeia.ro > Promo > Taraba de poze surprinde distracția de la nunta ta!

Taraba de poze surprinde distracția de la nunta ta!

Taraba de poze – Cabina Foto îți propune să pui pe primul plan distracția invitațiilor tăi și amintirile haioase pe care aceștia le primesc printate în câteva secunde sau le pot trimite în timp real de la eveniment pe rețelele de socializare sau direct pe mailul personal.

De ce să alegi Tarabadepoze.ro?

Pentru că vrei o petrecere diferită! Nu te-ai săturat de același tip de nuntă? Nu te-ai săturat de petrecerile plictisitoare de botez? Și invitații tăi s-au saturat.

Amintiri pentru invitați! Tot ce ne rămâne după o petrecere sunt amintirile. Fiecare invitat va primi cel puțin o poză care să îi amintească de modul minunat în care s-a simtit la petrecerea ta.

Amintiri pentru tine! Dar de ce să își amintească doar invitații? Îți vom oferi o galerie online unde vei putea vedea toate pozele făcute de invitații tăi și vei fi trist ca s-a terminat petrecerea.

Poze nelimitate! Pe întreaga perioadă a evenimentului printăm pozele fără oprire, astfel încât să ne asigurăm că fiecare invitat pleacă cu amintirea dorită.

Cu ajutorul cabinei noastre foto poți fi sigur că invitații tăi nu se vor plictisi. Accesoriile amuzante, tematica pozelor și template-urile personalizate fac dintr-o simplă poză o distracție. Mai mult decât atât, fiecare invitat va pleca acasă cu o amintire.

Știm că ți-ai planificat evenimentul până la cel mai mic detaliu. Personalizăm cabina foto astfel încât să ne adaptăm numărului de invitați, locații petrecerii și temei evenimentului. Astfel, petrecerea va ieși exact așa cum îți dorești!

Feedback – Raluca Margutoiu – Nuntă 1 octombrie 2016

„*Sunteți o echipă extraordinară care face pentru oameni amintiri inedite! Vă mulțumim că ne-ați fost alături, că ne-ați bucurat în cea mai fericită zi din viața noastră și ne-ați ajutat să pregătim invitaților cele mai frumoase mărturii*.”

Mai multe păreri ale clienților sau detalii despre serviciile oferite de tarabadepoze.ro le găsiți pe site sau pe pagina de Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns