Esti aici
Femeia.ro > Promo > Targ de vara pentru copii si parinti

Targ de vara pentru copii si parinti

KID`S SUMMER FAIR este o premiera care cuprinde toate ofertele verii si “de vara” pentru copii si parinti chiar inainte de 1 iunie si de vacanta.

Pe parcursul celor trei zile, va veti intalni cu reprezentantii firmelor care produc sau comercializeaza produse pentru copii si adolescenti: jucarii, imbracaminte si incaltaminte, echipamente sportive si carti si cu reprezentantii firmelor care ofera servicii pentru copii si adolescenti: scoli, gradinite si cluburi, agentii de turism, locuri de joaca pentru copii, ofertanti de tabere scolare, centre de limbi straine, ofertanti de servicii financiar-bancare, cabinete de medicina si de psihologie, etc.

Pentru o intalnire cat mai eficienta intre expozanti si vizitatori, organizatorii vor amenaja locuri in care copiii si parintii pot beneficia de sprijinul consilierului in alegerea activitatii, precum si spatii pentru demostratiile artistice si sportive.

Targul  se desfasoara in  paralel cu cea de-a V-a editie a CONILFEST, Festivalul  Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor din Bucuresti,  care va avea loc in sala mare a Palatului Copiilor, in zilele de 26 si 27 mai 2012. Evenimentul va reuni pe scena un numar de peste 1500 copii foarte talentati, din peste 30 de institutii din Bucuresti si din imprejurimi.

  • Intrarea este libera.
  • Pentru orice informatii ne gasiti pe coordonatele de mai jos: Tel. 0720.206.636 sau evenimente@asociatiaconil.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns